Engelse taal vacatures

Engelse taal vacatures

Wil jij aan de slag in een functie waar je de Engelse taal gebruikt? Dan kun je zeker bij één van de opdrachtgevers van Schaub recruitment terecht. Wij werken veelal samen met opdrachtgevers die de internationaal opereren en continue op zoek zijn naar medewerkers die de Engelse taal vloeiend beheersen en zelf de Engelse taal in hun functie willen gebruiken. 

 

Het draait allemaal om de juiste match. Een uitdagende functie voor onze kandidaten die aansluit op hun vaardigheden en wensenpakket en de juiste klik met een opdrachtgever.

Een voorbeeld hiervan is een functie als Aftersales Medewerker, waar de focus gelegd wordt op het traject na aankoop van een product of dienst. Als Aftersales Medewerker is het enorm belangrijk dat je klantgericht te werk gaat en continue de klant centraal stelt. Ook zijn administratieve vaardigheden onmisbaar. Alle klantcontactmomenten, geretourneerde orders, klantadministratie enzovoort dienen vastgelegd te worden.

 

Engelstalige banen 

Ben je op zoek naar een functie als Engelstalige Aftersales Medewerker waarbij je dus de Engelse taal kunt gebruiken of ben je benieuwd naar de andere Engelse taal vacatures die wij voor opdrachtgevers in uiteenlopende branches vervullen? Kom dan meer te weten door onze website te bezoeken of door hierop te klikken. 

 

Als je direct meer informatie wilt verkrijgen over ons vacatureaanbod kun je ons natuurlijk ook telefonisch bereiken op telefoonnummer 073-6872424. Bij gebleken geschiktheid nodigen wij jou op korte termijn uit voor een intakegesprek en bekijken wij samen met jou de verdere stappen die doorlopen dienen te worden. Mocht jouw profiel niet goed op de functie waarop je gesolliciteerd hebt passen, dan bekijken wij graag na overleg met jou of er nog andere interessante Engelse taal vacatures open staan.

 

Den Bosch | Eindhoven | Tilburg | Breda | Waalwijk | Gorinchem | Maastricht