Franse taal vacatures

Banen Franse taal

Wil jij aan de slag in een functie waar je de Franse taal gebruikt? Schaub recruitment heeft een breed scala aan Franse taal vacatures, van Customer Service vacatures tot aan marketing vacatures. Het gaat hier voornamelijk om fulltime functies, af en toe vervullen wij ook parttime vacatures waar je de Franse taal gebruikt.

 

Franse taal vacatures

Door onze jarenlange werkervaring in verschillende branches hebben wij een waardevol netwerk opgebouwd, waardoor wij de werkomgeving waarin onze opdrachtgevers zich bevinden en de functies de binnendienst functies waarin de Franse taal gebruikt wordt goed kennen. Hiernaast beschikken wij over een brede kennis als het gaat om de branches waarin onze opdrachtgevers zich bevinden. Hierdoor hebben wij dus een concreet beeld van de complete inhoud van deze functies. Mocht jij op zoek zijn naar een vacature waar je de Franse taal kan gebruiken, maar niet goed weten welke functies er hiervoor beschikbaar zijn, dan adviseert het team van Schaub recruitment jou graag. Wij bespreken samen met onze kandidaten de wensen voor een nieuwe baan en bekijken vervolgens de mogelijkheden die zich in de markt bevinden. Mocht er een interessante positie in de markt open staan dan plannen wij een intakegesprek met de kandidaat in, waar er nader gesproken wordt over de inhoud van de functie, sfeer van het bedrijf en het profiel van de kandidaat. Hierdoor krijgen de recruiters van Schaub recruitment een goed beeld van de kandidaat en kunnen hierdoor een goede match maken. Vervolgens wordt het sollicitatieproces gestart, welke wordt gekenmerkt door snelle communicatie, kwaliteit en intensieve begeleiding. Van de kandidaat wordt verwacht dat hij/zij zich net als Schaub recruitment voor de volle 200% inzet tijdens het sollicitatieproces.

 

Franse taal vacature via Schaub recruitment

Nieuwsgierig geworden wat Schaub recruitment voor jou kan betekenen in de zoektocht naar een Franse taal vacature? Neem dan eens onze vacatures door. Je vind de Franse taal vacatures onder het vakgebied Customer Service of door hierop te klikken. 

 

Den Bosch | Eindhoven | Tilburg | Breda | Waalwijk | Maastricht