Mediorfuncties

Mediorfuncties Den Bosch 

Beschik jij over enkele jaren werkervaring en zoek jij een vervolgstap in je carrière? Dan heeft Schaub recruitment zeker een gave baan voor jou in Den Bosch en omgeving.

Er zijn verschillende niveaus waarin de ervaring van een werknemer uitgedrukt kan worden. Deze niveaus zijn: junior, medior en senior.

Als medior weet je dat je de eerste jaren van je carrière in het teken stonden van leren en jezelf verder ontwikkelen. Ook was je nog geen eindverantwoordelijke voor bijvoorbeeld een groot project. Nu jij enkele jaren als junior gewerkt hebt en toe bent aan een vervolgstap in je carrière, de stap naar een medior functie. Maar wat houdt een medior functie nu precies in? Als medior medewerker wordt er van je verwacht dat je zelfstandig kunt functioneren. Ook heb je de afgelopen jaren kunnen ontdekken waar jou krachten liggen en op welke vlakken je jezelf nog kunt verbeteren. Het kan zijn dat er in een mediorfunctie van jou verwacht wordt dat je junior medewerkers zelf gaat coachen in hun kennismaking met een echte baan. Ook kun je goed in een team functioneren en je werk afstemmen met collega’s.

Banen voor mediors in Den Bosch 

Wanneer er specifieker gekeken wordt naar de mediorfuncties die Schaub recruitment vervult zijn dit bijvoorbeeld functies zoals een Accountmanager of een HR Adviseur. In een functie als Accountmanager is een werknemer gestart in een sales binnendienst functie waar hij of zij kennis heeft kunnen maken met allerlei facetten van het salesvak en natuurlijk het product of de dienst van zijn werkgever goed heeft leren kennen. De volgende stap na enkele jaren in een sales binnendienst functie gewerkt te hebben is bijvoorbeeld een functie als Accountmanager, waar de medewerker ook naar buiten gaat  en huidige klanten bezoekt of potentiële klanten probeert binnen te halen.

Ben je nu benieuwd naar een functie als Accountmanager, HR Adviseur of een andere mediorfunctie? Bekijk dan de mogelijkheden die Schaub recruitment voor jou als HBO- of WO’er met enkele jaren werkervaring heeft op onze website: https://www.schaubrecruitment.nl/vacatures/ of contact ons telefonisch op nummer 073-6872424. We komen heel graag met jou in contact!

Den Bosch | Breda | Tilburg | Eindhoven | Gorinchem | Waalwijk | Maastricht