Spaanse taal vacatures

In de omgeving van Den Bosch, Breda, Tilburg, Eindhoven en Maastricht kan Schaub recruitment jou begeleiden tijdens de zoektocht naar die ene droombaan waar je de Spaanse taal gebruikt. Het is tegenwoordig noodzakelijk om jezelf met je cv als kandidaat te onderscheiden van jou concurrenten. Het nalopen of updaten van je cv laat jou ook weer eens stilstaan bij jouw ervaring en kwaliteiten, waardoor je hier bewuster over na gaat denken en in het sollicitatiegesprek hier je voordeel uit haalt.

 

Spaanse taal vacatures

We hebben een team vol met specialisten die door jarenlange ervaring in de recruitmentwereld zich goed kunnen verplaatsen in het profiel van iedere kandidaat. Er wordt altijd gekeken naar wat onze kandidaten willen en dit wordt samengevoegd tot een passend advies. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends in de markt en kunnen jou hierdoor een compleet inzicht van de functie en de branche verschaffen. Ook kun je met ons sparren over jouw carrièremogelijkheden. Onze recruiters passen zich vervolgens aan jou wensen en eisen aan en gaan op zoek, zo vinden wij een gave functie waarbij jij de Spaanse taal kunt gebruiken.

 

Een functie die regelmatig open staat bij Schaub recruitment waarbij je de Spaanse taal gebruikt is de functie van Customer Care Representative. In deze functie kent de medewerker het product of de dienst van het bedrijf als geen ander en probeert huidige klanten aan het bedrijf te blijven binden door middels een uiterst klantgerichte houding de klant van informatie of advies te voorzien. Mocht een huidige of potentiële klant uit Spanje geïnteresseerd zijn in het product of de dienst en een bestelling willen plaatsen dan neemt de Customer Care Representative deze taak tot zijn verantwoording. De orderverwerking in het systeem behoort dan ook tot het takenpakket van deze functie. Hiernaast verricht de Customer Care Representative ook kleine administratieve werkzaamheden.

Wil je meer weten over de openstaande Customer Care Representative vacatures waarbij je de Spaanse taal kunt gebruiken of wil je meer weten over de overige openstaande Spaanse taal vacatures? Bekijk dan ons vacatureaanbod.

 

Den Bosch | Eindhoven | Tilburg | Breda | Waalwijk |Gorinchem | Maastricht