Startersfuncties

Startersfunctie Den Bosch

Zoek jij een startersfunctie in Den Bosch en omgeving? Heb jij zojuist je HBO opleiding in Den Bosch of omgeving en ga jij nu de arbeidsmarkt betreden? Dan ondersteunt Schaub recruitment jou graag in de zoektocht naar een startersfunctie in Den Bosch en omgeving. 

Omschrijven de volgende woorden jou: aanpakker, houd van uitdaging en bent ambitieus om kennis te maken met het werkveld om met ontzettend veel energie om je vleugels uit te slaan en aan een nieuw hoofdstuk te beginnen?

Proactiviteit, ambitie, doorzettingsvermogen en power…daar zijn wij naar op zoek! Denk jij de nieuwe aanwinst te zijn voor de arbeidsmarkt? Dan gaan wij heel graag vóór en mét jou aan de slag. Samen speuren wij met jou de vakgebieden af op zoek naar een leuk en passend traineeship of een andere startersfunctie waar er veel aandacht wordt besteed aan begeleiding en opleiding.

Banen in Den Bosch 

Denk aan starterfuncties in de vakgebieden: Administratief, Customer Service, Financieel, Human Resource, ICT, Logistiek, Marketing, Office, Sales en Supply Chain Management. Een startersfunctie waarbij jij zowel je persoonlijke, organisatie en departement gerelateerde doelstellingen kunt opstellen en behalen. 

 

De rol van Schaub recruitment voor starters op de arbeidsmarkt in Den Bosch

Nu begrijpen wij dat voor jou, als starter zijnde, de arbeidsmarkt vrijwel nog onbekend terrein is en dat het lastig is om tussen het complete vacatureaanbod een passende startersfunctie te vinden. Komt dat nou goed uit dat onze kracht ligt in het begeleiden, coachen en trainen van kandidaten. Hierdoor zal de grote overgang van studentenleven naar de arbeidsmarkt worden verkleind.  Wij zullen jou klaar stomen voor een sollicitatiegesprek waardoor jij met veel rust, vertrouwen en zekerheid jouw gesprek in gaat. Tevens kun je bij ons altijd en vrijblijvend terecht voor al je vragen.

Heeft onze werkwijze jouw interesse gewekt en denk jij je te kunnen vinden in een van onze vakgebieden? Let’s go, wacht niet langer en bel ons op telefoonnummer 073-6872424 of bezoek onze website en bekijk onze vacatures door hierop te klikken.