Talenfuncties Geleen

Talenfuncties Geleen

Voor Geleen zoekt Schaub recruitment HBO-ers met kennis van vreemde talen. Beheers je het Engels, Duits of Frans dan zoeken we jou! Ben jij nog niet klaar met je HBO of Universitaire opleiding en toch op zoek naar een baan? Als je een talent voor talen hebt, en je woont bij Geleen, reageer dan meteen!

Schaub recruitment heeft verschillende vacatures waarbij ervaring met vreemde talen wordt vereist. Voor commerciële vacatures zoeken we regelmatig accountmanagers, commerciële binnendienst medewerkers, logistic analysts en export specialisten. De branches die talenknobbels zoeken vindt je in de distributie en transport, de handel, productie, gemeente en overheid en informatie- en technologie sector. Samen met de recruiter in Geleen ga je samen selecties maken voor de passende baan.

Wat worden dan jouw dagelijkse werkzaamheden? Voor internationale werkgevers zoeken wij kandidaten voor talenfuncties met een afgeronde studie die naast Nederlands en Engels nog een andere taal goed beheersen. Schaub recruitment ontvangt vele aanvragen voor het Frans, Duits, Spaans of Italiaans. Deze opdrachtgevers zitten in diverse branches. Voorname branches zijn de supply chain, handel, import en export of sales.

Indien je een van bovenvermelde talen zeer goed spreekt? Dan komt Schaub recruitment graag in contact met jou. Solliciteer direct voor een van de talenfuncties in Geleen dan nemen wij contact met je op. Wij onderzoeken dan gezamenlijk of vacature goed aansluit bij jouw profiel, persoonlijke eisen en talenkennis.

Wat zijn de vereisten van Schaub recruitment?

  • Met succes doorlopen HBO/WO opleiding;
  • Vloeiende beheersing van Frans, Duits of Spaans;
  • Direct en fulltime beschikbaar voor de arbeidsmarkt;
  • Door stages of deeltijd banen heb je al werkervaring

Ben jij de perfecte kandidaat voor een talenfunctie in Geleen? Voldoe je aan bovenvermelde criteria? Bezoek dan de website van Schaub recruitment en klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' Of bel Schaub recruitment op 073-6872424