Talenfuncties Maastricht

Talenfuncties Maastricht

Elke dag ontvangt Schaub recruitment nieuwe vacatures voor diverse talenfuncties in Maastricht. Met name kandidaten met een HBO opleiding zijn in Maastricht veel gevraagd! Beheers je een vreemde taal zoals het Engels of het Frans dan zijn wij op zoek naar jou! Als je nog niet klaar bent met je school dan kan het toch zijn dat Schaub recruitment deeltijd vacatures heeft die aantrekkelijk zijn voor jou!? Studenten die aanleg voor talen hebben en in Maastricht wonen nodigen we uit om meteen te reageren!

Schaub recruitment heeft in Maastricht meerdere functies met vreemde talen. Voor Sales en Marketing vacatures zoekt Schaub recruitment salesmanagers, binnendienst medewerkers, supply chain analysts en export professionals. De branches die mensen voor takenfuncties zoeken zijn vertegenwoordigd in de logistiek, de handel, productie, provincies en ICT. Samen met  jouw adviseur in Maastricht maakt je de keuzes voor de passende baan.

Meer over jouw werk bij talenfuncties. Voor internationale bedrijven zoekt Schaub recruitment voor talenfuncties kandidaten met een HBO of WO diploma die Engels, Duits of Frans spreken. Veel opdrachtgevers in Maastricht zoeken junior of medior kandidaten met kennis van  het Frans, Duits, Spaans of Italiaans. Deze ondernemingen zijn actief is verschillende sectoren. Veel voorkomend zijn de logistiek, commercie, export en sales.

Ben je een multilingual en zoek je een job in Maastricht? Dan is Schaub recruitment jou graag van dienst. Neem contact op met Schaub recruitment voor een van de talenfuncties in Maastricht en maak een afspraak! Wij maken dan gezamenlijk selecties van vacatures die interessant voor je zijn en jouw talenkennis goed tot zijn recht laat komen.

Wat heb je nodig om succesvol te kunnen zijn?

  • Tenminste een HBO diploma;
  • Near native Duits en/of Frans;
  • Parttime of fulltime beschikbaar zijn;
  • 0 to 5 jaar ervaring in een vergelijkbare job

Bezoek de website van Schaub recruitment en maak jouw selecties! Heb je hulp nodig? Bel Schaub recruitment op 073-6872424