Vacatures Geleen

Vacatures Geleen

Ben jij klaar voor een volgende carrière stap in Geleen en omgeving? Bij Schaub recruitment helpen we jou graag aan een nieuwe uitdaging in Geleen! Of het nu gaat om een startersfunctie of tweede of derde stap in je carrière, wij bieden voldoende mogelijkheden en zijn je dan ook graag van dienst. Wij richten ons vooral op HBO- en WO-niveau, van HR en management support tot finance en marketing en sales tot ICT. Ook bieden we verschillende administratieve en customer service functies.

Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe baan in een van deze vakgebieden? Als commercieel administratief medewerker of customer specialist? Of misschien wil je graag een eerste carrièrestap maken in de richting van customer service representative of product support medewerker? Dan kunnen wij het een en ander voor elkaar betekenen! Maar ook als je op zoek bent naar een analytische functie of een positie in de logistiek kan Schaub recruitment actief met jou op zoek gaan naar de perfecte match. We helpen je namelijk graag aan die ene job die je zo ambieert.

Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis beschikt Schaub recruitment over een groot netwerk die we graag inzetten ten behoeve van jouw wensen. Laat jij ons dan weten waar jouw loopbaanambities liggen? Neem gauw een kijkje naar het aanbod van Schaub recruitment in Geleen en omgeving.

Dus ben jij die communicatieve spin in het web, een daadkrachtig persoon met commercieel inzicht of de perfecte kandidaat voor bijvoorbeeld een van onze binnendienst functies in de buurt van Geleen? Dan komen we ontzettend graag met jou in contact!

We zijn te bereiken via ons vaste nummer 073-6872424, per mail info@schaubrecruitment.nl, via de chat op onze website of via LinkedIn. Samen gaan we aan de slag om jou te helpen aan een fantastische nieuwe uitdaging in Geleen!