Vacatures Houten

Vacatures Houten

In Houten zijn op dit moment veel vacatures. Houten ligt naast het grote Utrecht. De aantrekkingskracht van de stad heeft ook zijn weerslag op de dynamiek van Houten. Schaub recruitment bemiddelt daarom steeds meer vacatures in Houten.

Houten is aangewezen als Vinex locatie. Een ideale plek om grote hoeveelheden woningen te realiseren. Talrijke woonwijken zijn inmiddels in Houten gebouwd. De gemeente Houten gaat in 2020 waarschijnlijk de 50.000 inwoners overschrijden.

Door het grote aantal inwoners zijn nieuwe winkelcentra opgezet. Bekende shopping centra zijn naast het Oude dorp, Het Rond, Castellum, De Meerpaal en de Dikke Boom.

Ook de bedrijvenparken zijn met hoog tempo uit de grond gestampt. Iedereen kent de terreinen De Schaft, De Koppeling, De Meerpaal, De Doornkade en Het Rondeel. Bekend is Houten in heel Europa vanwege zijn fietspaden. Elke locatie in Houten kan met de fiets vliegensvlug worden bereikt. En de werknemers die buiten Houten werken zijn in een ommezwaai in Utrecht of op de Universiteit.

De vacatures in Utrecht zijn breed gespreid over diverse branches. Vanwege de winkelcentra is er veel retail personeel. Tevens concurreren de winkels met hun vacatures om het beste personeel binnen te krijgen. Maar ook de financiële sector is duidelijk aanwezig met vacatures voor administratief personeel, de accountants, de controllers, de auditors en tenslotte de fiscalisten. De handel en de service verlening hebben vacatures open staan voor specifieke functies. Zoals de verkoper, de accountmanager, de salesmanager, de verkoop binnendienst, de customer services medewerker, de export specialist en de area sales manager. Zij worden bijgestaan door de specialisten in de promotie en de Marketing. Zoals de Marketing medewerker, de marcom specialist, de category manager, de portfolio manager, de product manager, de merchandising specialist en de promotie medewerker.

Wil je meer weten over welke vacatures op dit moment actueel zijn in Houten, bel dan met Schaub recruitment op 073-6872424. Een email sturen kan ook naar info@schaubrecruitment.nl.