Vacatures Kerkrade

Vacatures Kerkrade

Zoek je een job in de buurt van Kerkrade? Schaub recruitment weet precies welke topwerkgevers talentvolle en gemotiveerde medewerkers zoeken en welke vacatures vacant zijn. Bekijk de vacatures in Kerkrade of kom langs op onze vestiging! Want een leuke en goede job voor je vinden in de stad Kerkrade, is precies waarvoor we hier zijn. En dan bedoelen we: een baan die aansluit op jouw talenten en ambities. Letterlijk. Bij Schaub recruitment horen en zien graag wie je bent, wat je kunt en vooral wat je wilt. Neem contact op met Schaub recruitment om samen met jou die super baan voor je vinden. Heb je al rondgekeken in Kerkrade en een vacature op het oog? Nog beter. Laten we een afspraak maken om elkaar te zien en te spreken. Met behulp van Skype,Whatsapp video of Facetime gaan we het gesprek met je aan. Samen maken we er werk van!

Allereerst moet je -als je een selectie maakt in de vacatures- voor jezelf bepalen of je parttime of fulltime beschikbaar wilt gaan zijn. Het is niet alleen de keuze voor meer vrije tijd. Het is vaker een keuze gebaseerd op de zorg voor een kind. Of voor een training of opleiding die je wilt gaan volgen. Het vergroten van kennis en vaardigheden kan door Schaub recruitment alleen maar worden aangemoedigd. Veel potentiele werkgevers echter hebben hun eisen opgeschroefd en willen een diploma of certificaat zien. Voor velen vaak de reden om toch maar dat (Associate) HBO diploma te bemachtigen.

In Kerkrade is veel vraag naar Customer Service, Export en Supply Chain Management specialisten. Wil je meer info over deze vakgebieden en de mogelijkheden in Kerkrade en omgeving? Twijfel dan niet en neem meteen contact op met Schaub recruitment en bel ons op 073-6872424. Je kunt ons ook een email zenden. Gebruik dan info@schaubrecruitment.nl.