Vacatures Maastricht

Customer Service vacatures in Maastricht 

Op zoek naar een gave Customer Service vacature in Maastricht of omgeving? In Maastricht en omgeving kan Schaub recruitment jou begeleiden in de zoektocht naar een mooie baan in de Customer Service.  We hebben een team vol met specialisten die door jarenlange ervaring in de recruitmentwereld zich goed kunnen verplaatsen in het profiel van iedere kandidaat. Er wordt altijd gekeken naar wat onze kandidaten willen en dit wordt samengevoegd tot een passend advies. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends in de markt en kunnen jou hierdoor een compleet inzicht van de functie en de branche verschaffen. Ook kun je met ons sparren over jouw carrièremogelijkheden. Onze recruiters passen zich vervolgens aan jou wensen en eisen aan en gaan op zoek, zo vinden wij een gave Customer Service functie in Maastricht en omgeving voor jou.

Customer Service Representative Maastricht

Een Customer Service functie in Maastricht die steeds vaker open staat bij Schaub recruitment, is de functie van Customer Service Representative. In deze functie kent de medewerker het product of de dienst van het bedrijf als geen ander en probeert huidige klanten aan het bedrijf te blijven binden door middels een uiterst klantgerichte houding de klant van informatie of advies te voorzien. Mocht een huidige of potentiële klant geïnteresseerd zijn in het product of de dienst en een bestelling willen plaatsen dan neemt de Customer Service Representative deze taak tot zijn verantwoording. De orderverwerking in het systeem behoort dan ook tot het takenpakket van deze functie. Hiernaast verricht de Customer Service Representative ook kleine administratieve werkzaamheden. Steeds vaker wordt de beheersing van een tweede vreemde taal gevraagd, zoals beheersing van de Duitse, Franse, Spaanse, Italiaanse of Deense taal.

Wil je meer weten over de openstaande Customer Service vacatures in Maastricht? Bekijk dan ons vacatureaanbod, we helpen je graag aan een Customer Service vacature in Maastricht.