Vacatures Utrecht

Vacatures Utrecht

Utrecht ligt centraal in Nederland en barst van de vacatures. Schaub recruitment bemiddelt veel kandidaten in de stad Utrecht. Ben je op zoek naar een baan of wil je een volgende carrierestap plannen dan nodigen we je uit voor constructief gesprek en een kop koffie.

Vanwege haar ligging in Nederland heeft Utrecht een ongelooflijk grote infrastructuur ontwikkelt. Het zijn niet alleen de snelwegen en treinverbindingen die een belangrijke hub zijn voor het traffic. Ook het elektronische verkeer, met internet en hoogspanning wordt in Utrecht gedistribueerd. Het is daarom niet voor niets dat veel bedrijven en instellingen zijn gevestigd in de stad.

Veel overheid naast de Gemeente en provincie zoals de Belastingdienst, Sociale Verzekeringsbank en vele anderen hebben hun domicilie in de stad gevonden. Maar zeker niet onvermeld mag blijven zijn de vele informatie en communicatie ondernemingen (ICT) die in Utrecht hun (hoofd)kantoor hebben. Was het eerst vooral op Kanaleneiland een verzameling van ictérs. Sinds 10 jaar zitten de informatie verwerkers vooral in het nieuwe kantorenpart Papendorp, gevestigd aan de westzijde van de stad en gelegen aan het Amsterdam-Rijnkanaal.

De meeste vacatures betreffen hoog opgeleide mensen. Zij hebben vaak een HBO of WO (universitaire) opleiding genoten in de richting van de finance, accountancy, bedrijfseconomie, supply chain management, logistics, informatieverwerking, economie of bestuurskunde.

De jobs die zij vervullen zijn regelmatig die van accounting medewerker, financial- of business controller, accountmanager, productmanager, analist, business intelligence specialist (BI), database analist (DBA) of Datawarehouse manager.

Schaub recruitment is vaak het aanspreekpunt voor zowel de aanvragers ( de bedrijven) als de kandidaten. Het is onze uitdaging op de juiste professionals op de juiste posities te matchen. Vaak vraagt het bij alle partijen ook nog de inspanning om vooraf tot betere inzichten te komen over de daadwerkelijke en actuele situatie. Daar blijkt onze vakkennis zeer tot zijn recht te komen. Met als resultaat dat zowel de opdrachtgever als de medewerker voor langere tijd aan elkaar gebonden kunnen zijn.

Wil je meer weten bel ons dan op 073-6872424. Of bezoek www.schaubrecruitment.nl