Vacatures Vleuten – De Meern

Vacatures Vleuten – De Meern

Vleuten – De Meern omvat ongeveer 50.000 inwoners. In 2001 is Vleuten – De Meern onderdeel geworden van de stad Utrecht. Samen bieden zij veel werkgelegenheid en hebben tal van vacatures. Dat hebben zij te danken aan hun centrale ligging in Nederland. De aantrekkingskracht en de dynamiek zijn enorm groot. Schaub recruitment speelt in op de vraag naar personeel. Schaub richt zich op vacatures op het HBO en WO niveau.

Vleuten – De Meern is ontstaan uit de verschillende gemeenschappen. De opsomming van deze is lang: Themaat, De Haar,Vleuten, De Meern, Ouden Rhijn, Heijcop, Papendorp, Galekop, Veldhuizen, Reijerscop – Keuningen, Reijerscop – St Pieters, Veldhuizen en Haarzuilens.

Inmiddels is Vleuten – De Meern een echte woon locatie geworden.  Je ziet er vooral veel (jonge) gezinnen. Het aantal woningen is zeer groot. Het aantal inwoners zal naar verwachting nog aanzienlijk gaan toenemen.

Voordat Vleuten De Meern een Vinex gebied werd waren er al veel ondernemingen actief in de Tuinbouw de Landbouw, de Handel, de Industrie, de Services en de Logistiek. Bekend is het bedrijventerrein Strijkviertel. Dit industriegebied is erg populair geworden vanwege de ligging nabij de snelwegen A2 en A12. Vooral bedrijven met distributiecentra hebben zich graag gevestigd in Strijkviertel. Tevens zit er veel Food en Chemie op deze locatie. Het bedrijventerrein heeft recent een andere naam gekregen: Oudenrijn. Deze locatie in Vleuten – De Meern kan makkelijk met de fiets aangedaan worden. En de werknemers die buiten Vleuten – De Meern werken kunnen snel naar Utrecht.

Veel vacatures in Vleuten – De Meern betreffen de retail. De shops concurreren met aantrekkelijke vacatures om personeel te kunnen werven. Tevens is de Finance aanwezig met vacatures voor administratief personeel, de accountants, de controllers, de auditors en de fiscalisten.

Geïnteresseerd? Bel dan met Schaub recruitment op 073-6872424. Een email sturen kan ook naar info@schaubrecruitment.nl. Wij kunnen jou snel informeren over de mogelijkheden in Vleuten – De Meern.