Vacatures Waalwijk

Vacatures Waalwijk

In Waalwijk hebben zich veel bedrijven gevestigd. De dynamiek is enorm toegenomen de laatste decennia. Daarmee de werkgelegenheid en de vraag om personeel. Schaub recruitment vervult veel vacatures in Waalwijk.

Het oude Waalwijk ligt strategisch gelegen aan de rivier de Maas. Al heel lang geleden was de haven van Waalwijk al een belangrijk plaats voor het vervoer van turf. Later vonden de leerlooierijen en de schoenindustrie een belangrijke plaats in Waalwijk. De meeste van deze industrie is naar de lage lonen landen verdwenen.

Schaub recruitment doet veel zaken op het industrieterrein en kantorenpark Haven. Met de uitbreiding naar Haven Acht West en Haven Acht Oost zijn ook het aantal vacatures aanzienlijk uitgebreid. Het zijn vooral de hele grote bedrijven die veel werk verschaffen. Iedereen kent natuurlijk BOL.com, Docdata, De Mandemakers groep, Syncreon en DSM.

Het zijn de maak industrie, de dienstverleners en logistieke ondernemingen die goed vertegenwoordigd zijn in Waalwijk. Naast de vele handjes die fysieke werkzaamheden verrichten zijn er veel kantoorfuncties. Schaub recruitment levert met een focus op HBO en Universitaire professionals een bijdrage aan de personeelsvoorziening.

Voor de Logistieke processen levert Schaub recruitment de Planners, Werkvoorbereiders, Analisten, Engineers, Coördinators en de Managers.

De Financiële functies vult Schaub in met Accounting medewerkers, Boekhouders, Fiscalisten, Controllers en Auditors.

De commerciële posities worden ingevuld met Vertegenwoordigers, Accountmanagers, Sales Managers en Export managers.

De commercie wordt ondersteund door de Office. Hier vindt je de Binnendienst medewerkers, Commerciële binnendienst medewerkers, Export medewerkers en Coördinators. Hier zitten ook de mensen die vreemde talen beheersen, naast het gebruikelijke Engels, vooral het Duits en het Frans.

Op kantoor vind je ook de secretaresse. Deze functie bestaat vooral nog op het management of executive niveau.

Tenslotte zijn er ook nog de onvermijdelijke ICT medewerkers. Je houd van ze of je haat ze. Maar iedereen heeft ze nodig.

Hebt u personeel nodig? Bel dan met Schaub recruitment op 073-6872424 of stuur ons een email naar info@scahubrecruitment.nl.