Vacatures Zaltbommel

Vacatures Zaltbommel

Zoek je een baan in Zaltbommel of omgeving? Schaub recruitment heeft veel vacatures in het stadje Zaltbommel! Vacatures op vooral HBO en WO niveau. En vaak gericht op de marketing en marktonderzoek.

In Zaltbommel, in een prachtig gebied aan de Waal gelegen, niet ver ten noorden van het bruisende ’s-Hertogenbosch hebben zich veel bedrijven gevestigd. Belangrijke bedrijventerreinen zijn de Wildeman, de Koxkampen, de Waluwe en het Van Voordenpark. Met name het Van Voordenparkt spreekt tot de verbeelding en zal menigeen herinneren aan de scheepsschroeven die hier al decennia lang worden gegoten.

Zaltbommel is niet voor niets vele bedrijven rijk. Ondernemers vestigen zich graag aan de hoofdsnelweg A2 en aan de drukbevaren Waal. Bovendien is Zaltbommel redelijk centraal gelegen voor de Brabantse steden en de drukke handelscentra Utrecht en Amsterdam.

Veel vacatures in Zaltbommel zijn sales en marketing gericht. Een veel voorkomende vacature is die van Marketing Specialist. De marketing analyst of database specialist zijn functies in het marktonderzoek. Vooral opdrachtgevers in de Fast Moving Consumer Goods (FMCG) voelen de noodzaak om steeds goed geïnformeerd te zijn over de markten en de wensen van de consumenten. In deze dynamische tijd van de digitalisering en informatietechnologie heeft het belang van de data sterk gewonnen. data of zoals vroeger vermeld gegevens worden in grote hoeveelheden verworven bij de productie, distributie, marketing en verkoop van producten en services. Niet in de laatste plaats zijn de Internet of Things (IOT) een enorme producent van data.

Het verwerven van data en met name de verwerking en interpretatie van data naar informatie maakt bedrijven de King. De bedrijven die zich specialiseren om van data informatie te maken – Insights- gaan het in deze tijd winnen. Vacatures zijn daarom steeds meer gericht op data, analyse, management, databases, aggregatie, programmering en interpretatie.

Bel Schaub recruitment als je meer wil weten over marketing vacatures in Zaltbommel. Bel ons op 073-6872424. Of stuur een email naar info@schaubrecruitment.nl.