Customer Service vacatures Den Bosch

Customer Service vacatures Den Bosch

Zoek jij een baan in de Customer Service in Den Bosch of omgeving? Dan ondersteunt Schaub recruitment jou graag. Een uitdagende Customer Service functie in Den Bosch voor onze kandidaten die aansluit op hun vaardigheden en wensenpakket en de juiste klik met een opdrachtgever.

Een voorbeeld hiervan is een functie als Customer Service Representative bij een organisatie in Den Bosch, waar de focus gelegd wordt op het ordertraject van A tot Z. Als Customer Service Representative is het enorm belangrijk dat je klantgericht te werk gaat en continue de klant centraal stelt. Hiernaast komt het steeds vaker voor dat ondernemingen internationaler gaan opereren, waardoor beheersing van een vreemde taal zoals het Duits of Frans gevraagd wordt. Tenslotte zijn administratieve vaardigheden ook onmisbaar. Alle klantcontactmomenten, geretourneerde orders, klantadministratie enzovoort dienen vastgelegd te worden.

 

Customer Service banen in Den Bosch

Ben je op zoek naar een functie als Customer Service Representative of ben je benieuwd naar de Customer Service vacatures in Den Bosch die wij voor opdrachtgevers in uiteenlopende branches vervullen? Kom dan meer te weten door onze website te bezoeken.

 

Als je direct meer informatie wilt verkrijgen over ons vacatureaanbod in Den Bosch kun je ons natuurlijk ook telefonisch bereiken op telefoonnummer 073-6872424. Bij gebleken geschiktheid nodigen wij jou op korte termijn uit voor een intakegesprek en bekijken wij samen met jou de verdere stappen die doorlopen dienen te worden. Mocht jouw profiel niet goed op de functie waarop je gesolliciteerd hebt passen, dan bekijken wij graag na overleg met jou of er nog andere interessante Customer Service vacatures in Den Bosch open staan.

 

 

 

Tags

[]