Controller Den Bosch

Controller Den Bosch

‘s-Hertogenbosch is een interessant knooppunt voor internationale ondernemingen en instellingen, waar de Controller de financiële planning beheert. Schaub recruitment is een actieve bemiddelaar in de Finance. Veel financiele vacatures in ‘s-Hertogenbosch kun je vinden op de site www.schaubrecruitment.nl. Op dit moment zijn er veel Accounting en Controlling vacatures in ‘s-Hertogenbosch zoals de Financial Controller en de Business Controller.

De Controller is een financieel deskundige die het management en staf support bij het besturen en beheersen van de organisatie. Hij managed de professionals van de financiële administratie. Daarnaast verzamelt hij financiële wetenswaardigheden om te kunnen adviseren aan het management team. Tenslotte neemt hij verantwoordelijkheid voor de financiële onderbouwing van het bedrijfsbeleid.

De Controller in ‘Den Bosch richt zich ook op het welzijn van de afdelingen. Zo is hij betrokken bij de instrumenten voor het meten en evalueren van prestaties. Hij wil alles kunnen beoordelen stelt graag normen en meetmomenten op. Zo wil hij onder andere meetbaar maken zaken zoals klantenservice, levertijd en kwaliteit.

In de vacatures voor Controller stelt Schaub recruitment vaak de vereiste opleiding en vaardigheden op. Zo moet de Controller vaak analytisch en cijfermatig zijn. Terwijl affiniteit met de handelskant ook wordt gewaardeerd. Hij moet tenslotte projecten en investeringen goed keuren. Vanzelfsprekend dient de Controller nauwkeurig te werken en complexe financiële opstellingen met behulp van Business Intelligence (BI) tools te kunnen doorzien.

De directeur moet op de Controller in ‘s-Hertogenbosch  kunnen vertrouwen. De Controller gaat zijn eigen gang en werkt onafhankelijk. Hij dient weerstand te kunnen bieden aan de business. Vooral als de handel zwakker is moet de controller als een politie agent durven optreden. Hij neemt verantwoordelijkheid, neemt soms het voortouw en let op de winstgevendheid van de organisatie.

Wil je meer weten over de professie van Controller bel dan Schaub recruitment op 073-6872424. Zij zijn de professionals op het gebied van financiële banen.