Financieel Medewerker Den Bosch

Vacatures Financieel Medewerker Den Bosch

Heb je een MBO, HBO of WO opleiding met succes doorlopen? En heb je affiniteit met het financiële vakgebied? Neem dan contact op met Schaub recruitment in ’s-Hertogenbosch.

Schaub recruitment is een arbeidsbemiddelingsbureau dat actief is in de regio. Kandidaten uit Vught, Helvoirt, Vlijmen, Oss, Rosmalen, Uden, Veghel en Sint Michelsgestel zijn altijd welkom voor een intake. Bel voor info over onze vacatures op 073-6872424 of mail ons op info@schaubrecruitment.nl

Financiële banen in Den Bosch

’s-Hertogenbosch (Den Bosch) vervult een belangrijke regionale economische functie in het Zuiden van het land. Den Bosch is bovendien een internationale draaischijf naar de aanpalende landen, met name Duitsland en Frankrijk. Het is daarom niet verwonderlijk dat veel bedrijven met veel personeel en veel vacatures domicilie hebben in de regio.

In de financiële kolom ondervindt Schaub recruitment veelvuldig de vacature van Financieel Medewerker. De Financieel Medewerker in den Bosch calculeert, ordent en rapporteert alle data voor financiële rapportages. Deze financiële professional boekt financiële posten verifieert facturen en creëert duidelijke overzichten.

Financiële starters die zich laten testen zullen ontdekken dat het volgende profiel goed bij hen past: conservatief, ondernemend, controlerend, wiskundig, nauwkeurig en precies.

  • Je werkt graag met financiële softwareprogramma’s om data te bewaren en te bewerken en later te analyseren.
  • Je werkt met spreadsheets, databanken, kasboeken, registers en computersystemen
  • Je calculeert, factureert, vervaardigt proef- en saldibalanzen volgens de accountingstandaard van het bedrijf.
  • Je stelt statistieken op en bent betrokken bij audits van de accountant of de belastingdienst. En je maakt de verlies en winst rekening.

De Financieel Medewerker in Den Bosch kan zich verder ontwikkelen door ervaring in combinatie met deeltijd trainingen en opleidingen. In het verlengde van de functie liggen verschillende groeipaden: Econometrist, Bedrijfseconoom, Financieel adviseur, Financieel analist, Credit manager, Kredietadviseur of Financieel adviseur.