Junior Financieel Medewerker Den Bosch

Junior Financieel Medewerker

Heb je een financiële opleiding gevolgd en wil je aan de slag als Junior Financieel Medewerker in Den Bosch? Heb je een MBO of een HBO diploma? En heb je mogelijk al wat ervaring opgedaan bij stages, projecten of tijdelijke dienstverbanden? Dan wil Schaub recruitment graag met jou in contact komen. Kijk naar alle financiële vacatures op de website en selecteer jouw ideale job in Den Bosch!

In de financiële kolom heeft Schaub recruitment regelmatig de vacature van Junior Financieel Medewerker in Den Bosch. De Financieel Medewerker levert een bijdrage aan de tijdige en correcte afhandeling en verwerking van de financiële processen. Hij boekt de posten in, maakt bedrijfseconomische calculaties en ordent alle data voor financiële rapportages. Tenslotte verifieert hij alle facturen, stelt facturen betaalbaar en voert debiteuren en crediteurentaken uit.

De ideale Junior Financieel Medewerker werkt graag met financiële toepassingen om gegevens te verwerken, rapporteren en te analyseren. Hij werkt met spreadsheets, databanken, kasboeken, registers en computersystemen. Daarbij calculeert, factureert en realiseert  hij balansen volgens de regels van de onderneming. Tenslotte stelt statistieken hij op en levert gegevens aan bij boekenonderzoeken van de accountants of de fiscus. Periodiek levert hij een bijdrage aan de verlies en winst rekening.

De Junior Financieel Medewerker kan zich verder ontwikkelen door aanvullende opleidingen. Zo kan hij dromen van posities zoals Bedrijfseconoom, Financieel analist of Controller.

Wil je meer weten over de vacature van Junior Financieel Medewerker? Neem dan gerust contact met ons op en bel 073-6872424.

Schaub recruitment is een arbeidsbemiddelingsbureau dat actief is in de regio. Kandidaten uit Vught, Helvoirt, Vlijmen, Oss, Rosmalen, Uden, Veghel en Sint Michelsgestel zijn altijd welkom voor een intake. Stuur ons een email naar info@schaubrecruitment.nl

Schaub recruitment bemiddelt starters en professionals in de Finance, Sales & Marketing, Supply Chain Management, Human Relations, Informatie & Communicatie Technology, Commerciële Binnendienst en Export.