Headhunting

Headhunting

Gericht zoeken naar dé specialist

Met uw headhunting opdracht zullen wij  actief  en discreet kandidaten benaderen. Deze kandidaten hebben (veelal) momenteel een vaste betrekking binnen een organisatie, en hebben niet de intentie om van baan te veranderen. Dit is het wezenlijke verschil met Werving en Selectie.

Onze doelgroep [HBO'ers en WO'ers] bevindt zich binnen alle branches en disciplines, zowel binnen profit als non-profit organisaties, lokale, provinciale en rijksoverheden. Dit geldt zowel voor zowel vaste als tijdelijke functies! Ons specialisme bevindt zich in de vakgebieden Supply Chain Management, ICT, Financieel, Marketing en Sales.

De eerste stap in onze headhunting dienstverlening bestaat uit een intakegesprek met uw organisatie, om ons inzicht te verschaffen in wat voor u de belangrijkste eigenschappen zijn waaraan uw nieuwe medewerker moet voldoen. Denk hierbij aan eisen aan de gewenste technieken, vaardigheden, salaris en uw bedrijfscultuur.

Wij werken aan de hand van gestructureerde gesprekstechnieken en technische testen. De gesprekken worden mede opgebouwd uit criteria die vooraf met u worden afgestemd. Wij kunnen verder zorg dragen voor vaardigheidstesten, psychologische testen en assessmentonderzoeken.

Onze medewerkers informeren u graag over de verdere mogelijkheden.

Tags

[]