HR vacatures Den Bosch

HR vacatures Den Bosch

Checklist

Ben jij een echt mensen-mens, zeer empathisch en de stabiele factor in de groep? Heb jij een grote mensenkennis en wordt jij vaak als vertrouwenspersoon genomen? Ben jij een doorzetter, oplossingsgericht en haal jij graag de optimale talenten uit je medewerkers naar boven wat resulteert in overweldigende organisatieresultaten? Zoek jij een HR functie in Den Bosch of directe omgeving? Dan kan Schaub recruitment jou ondersteunen!

 

Jouw business

Laat Schaub recruitment nou net een groot aanbod in dit soort functies hebben met een grote diversiteit in taken waarbij jij verantwoordelijk bent:

  • Voor het strategische beleid van een organisatie door middel van; instroom, doorstroom en uitstroom.
  • Voor Human Resource development, waarbij jij je bezig houdt met de talenten en doelen van je medewerkers, het optimaliseren van een effectieve en efficiënte werkwijze.
  • Voor het wervingstraject, waarbij je nieuwe talenten binnen sleept.
  • Als het aanspreekpunt binnen de organisatie.
  • Voor het stimuleren en opwakkeren van ontwikkelingen.
  • Voor het uitkeren van het beloning en salaris systeem.
  • Voor juridische zaken als contractverwerking, arbeidsconflicten en ontslag.
  • Voor het juist handelen bij ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid.
  • Voor Human Resource Planning.

 

Verdieping

Human Resource Management bestaat voornamelijk uit het werven van de juiste kandidaat voor vacante functies. Het aantrekken, selecteren en matchen van kandidaten die voldoen aan de geëiste kennis, benodigde karaktereigenschappen en die past in de bedrijfscultuur. Naast instroom, is doorstroom en uitstroom evenzeer belangrijk. Denk hierbij aan processen als functionerings- en beoordelingsgesprekken, persoonlijke en organisatie competenties, training- en opleidingen en het begeleiden van verzuim en uitdiensttrajecten. Ook juridische zaken als arbeidsomstandigheden, contractverwerking, ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid komen hierbij aan te pas. Tevens fungeer je als aanspreekpunt in de organisatie waarbij een stukje oplossingsmanagement komt kijken. Daarnaast bestaat Human Resource management uit het beheren van de payroll, personeelsbeleid als mede de roostering van medewerkers.

 

JA-JA-JA?

Dus bevat jij een hoog gehalte aan doorzettingsvermogen, ben jij flexibel en oplossingsgericht? Haal jij voldoening uit vrolijke tevreden medewerkers en goede organisatieresultaten. Ben je graag onder de mensen ofwel een mensen-mens in vol ornaat? En zoek jij een HR vacature in Den Bosch of omgeving?

Is jouw aandacht er nog steeds bij én kun je alleen maar JA antwoorden op bovenstaande vragen? Klik en solliciteer op één van de HR- functies, zie https://www.schaubrecruitment.nl/vacatures/hr/.