Logistieke vacatures Den Bosch

Logistieke vacatures Den Bosch

Woon jij in Den Bosch? Heb je een studie Logistiek of Supply Chain Management (SCM) met succes doorlopen? Ga je beginnen met je loopbaan of maak je een volgende carrierestap? Bereid je dan goed voor, en praat met Schaub recruitment over jouw mogelijkheden! Starters kunnen bijvoorbeeld een aanvang nemen als Trainee. Voor verder gevorderden zoals Mediors en Seniors zijn er eveneens kansen. Met Schaub recruitment maken kandidaten met kans in de regio van ’s-Hertogenbosch!

 

Partner

Belangrijke organisaties in Den Bosch mag Schaub recruitment tot zijn relaties rekenen. Bij de veelal grotere en/of internationale ondernemingen worden jou volop kansen gegund om aan de weg te timmeren. Met een flinke dosis dynamiek en met jouw energie zijn kans op doorgroeien volop aanwezig. Schaub recruitment richt zich primair op jouw contract direct bij de opdrachtgever. Detacheren voor een langere periode kan ook. Terwijl uitzenden een veelgebruikte formule is voor de kortere en urgente situaties. Met Schaub recruitment kun je snel aan de slag. Met de contractvorm die het best bij je past.

 

Werkgebieden

Ons werkterrein in ver uitstrekkend. Zo rekenen wij de gebieden Inkooplogistiek, Productielogistiek, Distributielogistiek – waaronder Transport – en Voorraad beheer tot onze meest actieve werkterreinen.

 

De vacatures

Geheel verwant aan de werkgebieden zijn de soort van behandelde vacatures zeer uitgebreid. Schaub recruitment richt zich daarbij op loopbanen met een HBO en een Universitaire achtergrond. Veel carrières starten in de Planning. Zoals Planners voor Sales & Operations planning (SOP), Voorraad Planners, Transport Planners, Productie Planners en natuurlijk Personeel Planners.

 

Engineering

Ingezet door grote Internationals heeft de organisatie van processen (Process Management) aan belang gewonnen. Voordurende aandacht voor de optimalisatie en vebeteringen aan Logistiek en ICT worden door Logistieke Engineers uitgevoerd. Technieken zoals LEAN, 6 Sigma en 5S zijn hun toolbox.

Kijk voor meer info op www.schaubrecruitment.nl Wil je meer informatiie? Bel ons dan op 073-6872424.