Junior Sales Consultant Den Bosch

Junior Sales Consultant Den Bosch

Ben jij een echte verkoper en oriënteer jij je op nieuwe vacatures in Den Bosch? Heb je een commerciële opleiding genoten aan de MBO of HBO? En heb al commerciële ervaring opgedaan in een winkel, binnendienst of callcenter? Dan tref je het! Want Schaub recruitment heeft momenteel een actuele vacature voor een Junior Sales Consultant in Den Bosch. Maak een vliegende start en bezoek meteen de website  www.schaubrecruitment.nl . Wij helpen jou op weg naar een glanzende carriere!

Waarvoor wordt de Junior Sales Consultant verantwoordelijk? De Junior Sales Consultant krijgt allereerst een opleiding in de producten en services van de organisatie. Vervolgens gaat hij aan de slag met nieuwe klanten. Hij gaat met deze bedrijven een commerciële relatie aan. Zijn focus ligt op de lange termijn. Daarbij zoekt hij verdieping in de core activities van de klant. Hij probeert al snel mee te denken in de toepassingen voor actuele uitdagingen van de klant. De Junior Sales Consultant is zowel een hunter als een relatieman. Voor succesvolle start van zijn loopbaan wordt de Junior Sales Consultant intensief begeleidt door een ervaren rot in het van. Een senior Accountmanager of een Sales Manager. Die sponsor brengt hem de fijne kneepjes van het vak bij. Niets zal de Junior Consultant in de weg staan voor een vliegende start!

De Junior Sales Consultant scheidt hoofdzaken van bijzaken. De Junior Sales Consultant in Den Bosch richt zich op new business activiteiten. In een nauw verband wordt hij daarbij geholpen door de Binnendienst. Als een echte consultant geeft hij adviezen, hij helpt bij het keuzes uit de categorieën en zorgt hij voor een tadeloze logistieke en financiële afhandeling. Onder zijn eindverantwoordelijkheid worden de processen afgehandeld voor de contracten, de leveringen en de logistiek.

Geïnteresseerd? Kom dan praten over alle ins en outs van de Junior Sales Consultant? Bel snel contact met Schaub recruitment op 073-6872424. Zit je liever op internet? Bezoek dan onze website op www.schaubrecruitment.nl