Junior Sales Manager Den Bosch

Junior Sales Manager Den Bosch

Ben je een commerciële tijger en zoek je naar nieuwe vacatures in Den Bosch? Misschien bezit je een diploma van de HBO of de Universiteit? Mogelijk heb je ook al ervaring met telesales of de verkoop binnendienst? Op dit moment heeft Schaub recruitment de vacature voor een Junior Sales Manager in Den Bosch. Bezoek meteen www.schaubrecruitment.nl en ontdek jouw mogelijkheden!!

Meer info over de taken van de Junior Sales Manager:

De Junior Sales Manager in ’s-Hertogenbosch krijgt vaak een aantal nieuwe klanten toegewezen. Hij moet met deze bedrijven een commerciële relatie aangaan. Hij gaat deze beheren voor de lange termijn. Hij verdiept zich in de klant en denkt mee in de toepassingen voor actuele uitdagingen van de klant. De Junior Sales Manager Den Bosch denkt ook voor de lange termijn en zet de strategie uit met alle plannen voor de relaties. Uiteindelijk zal de Junior Sales Manager Den Bosch omzet, winst en een tevreden klant moeten behalen.  Een slimme manager ontdekt onderweg welke oplossingen, producten en services hij beter kan inrichten.

Junior Sales Manager van dag tot dag

Junior Sales Manager Den Bosch richt zich hoofdzakelijk op de new business. Daarbij wordt hij ondersteund door de Binnendienst collega’s. Ook geeft hij adviezen aan de klant, hij helpt bij het bestellen van de actuele producten en diensten die optimaal zijn voor zijn situatie. Bij het salesteam vindt communicatie plaats met het accountteam. Die zijn verantwoordelijk voor contracten, de leveringen en de logistiek.

Wil je meer weten over de baan van Junior Sales Manager? Neem dan snel contact op met Schaub recruitment en bel 073-6872424. Zit je liever op internet? Bezoek dan onze website op www.schaubrecruitment.nl

Schaub recruitment bemiddelt kandidaten in Den Bosch voor vacatures gericht op Sales, Marketing, Customer Services, Export, Logistics, Supply Chain Management, ICT, Human relations, Projectmanagement en Datamanagement.