Project Coördinator Den Bosch

Project Coördinator Den Bosch

Zoek je een baan als Projectcoördinator? Woon je in Den Bosch en heb je een HBO of een WO opleiding afgerond? Neem dan snel contact op met Schaub recruitment en bel 073-6872424. Of bekijk de actuele vacatures op www.schaubrecruitment.nl.

Voor welke werkzaamheden is een Project Coördinator in Den Bosch verantwoordelijk? De projectcoördinator zorgt voor een tijdige, effectieve en budget neutrale executie en realisatie van de projecten. In veel situaties geeft de Project Coördinator leiding aan professionals en coördineert hij alle geplande taken. De Project Coördinator is vaak verantwoordelijk voor een deelproject. De overall verantwoordelijkheid ligt op het hogere niveau van de Project Manager.

Welke opleiding is noodzakelijk? In de praktijk heeft Schaub recruitment geleerd dat een HBO of WO vooropleiding tot de beste match leidt. Afhankelijk van de aard van het project in een opleiding noodzakelijk in de techniek, ICT, finance, bouw of administratie. De functie vraagt wel om een veel verantwoordelijkheidsgevoel. Tenslotte zijn een aantal  jaren relevante ervaring onontbeerlijk. Een topstudie voor projectmanagement kan altijd worden gevolgd aan de IPMA of Prince2.

Wat doet de Project Coördinator de hele dag?

De Project Coördinator overziet alle werkzaamheden. Dat begint al bij het ontwerp van het project en daarna de planning van de taken. Daarvoor gebruikt hij vaak planningstools zoals MS-Project of Perth planningstechnieken. Het afstemmen met mensen, vergaderingen bijwonen, praten met opdrachtgevers en onderaannemers, en het voortdurend optimaliseren van het project bevatten het leeuwendeel van het werk. Vanwege de veiligheid, de kwaliteit en de Nederlandse wet is de Project Coördinator veel in de weer met de handhaving van regels, richtlijnen en procedures. End of the day controleert hij de uitvoering van het werk. Zijn de kwaliteit en de kwantiteiten gehaald zoals eerder overeengekomen.

Wil je meer weten over de job van Project Coördinator in Den Bosch? Onze Consultants staan klaar om jou met raad en daad bij te staan!