Sales Consultant Den Bosch

Vacature Sales Consultant Den Bosch

Als je in ’s-Hertogenbosch woont (Den Bosch) en verder gevorderd bent als professional dan ondersteunt Schaub recruitment jou met de volgende stap in jouw loopbaan. Den Bosch heeft een belangrijke regionale positie in Zuid Nederland. Deze positie van Den Bosch wordt versterkt vanwege haar ligging die goed georiënteerd is naar de Benelux en Europa. Het is daarom niet vreemd dat veel ondernemingen hun vestigingen hebben in Den Bosch. De belangrijke en internationaal georiënteerde bedrijven bieden vaak uitgebreide portfolio’s van producten en diensten. De complexiteit van hun proposities is daarmee toegenomen. De eisen aan personeel is inherent uitgebreid. Uit vacatures in Den Bosch blijkt telkens weer het hogere niveau op HBO en WO niveau. Momenteel zijn de aanvragen naar de Sales Consultant zeer actueel.

Als je solliciteert bij Schaub recruitment op vacature voor een sales consultant kies je voor uitdagend werk. Allereerst adviseer je jouw management over commerciële tactieken en strategieën. Je stelt de doelstellingen vast analyseert sterktes en zwaktes. Om te kunnen adviseren dien je uitstekend geïnformeerd te zijn over de ontwikkelingen op de markt. Je moet ook de expert zijn op het gebied van  de producten, diensten en de product markt combinaties (PMC’s). Als Sales Consultant heb je veel gevoel voor mensen en kun je goed samenwerken. Je bent de spil voor mensen binnen de organisatie en voor externe personen.

Intern heb je als sales overleg met professionals die de marketing verzorgen of die verantwoordelijk zijn voor de supply chain planning. Vaak heb je ook te maken met diverse distributiekanalen. Waardoor je ook actief bent met channel management. En tenslotte ben je analytisch en kun je alle relevante data verzamelen en presenteren.

Als je de website van www.schaubrecruitment.nl bezoekt en wilt reageren op één van de vacatures voor een sales consultant, stuur dan een sollicitatiebrief met jouw uitgebreide motivatie.