Vacature Accountmanager Den Bossch

Vacature Accountmanager Den Bosch

De Accountmanager in Den Bosch managt een aantal klanten van een onderneming. In deze centrale job adviseert hij de klanten en investeert op verschillende wijzen in deze accounts. Volgens Schaub recruitment realiseert hij een commerciële strategie met accountplannen voor de relaties. Bij deze vacature zijn het algemene uitgangspunt de wensen en verwachtingen van de klanten. Voortdurend wordt door de Accountmanager de tevredenheid van zijn klanten gemonitord.  Hij vraagt in deze baan ook aan de klanten welke elementen van de producten en services beter kunnen.

De goals van de Accountmanager?

De Accountmanager zoekt in Den Bosch voortdurend naar prospects. Een prospect is een bedrijf dat misschien tot klant kan worden gemaakt. De Accountmanager wordt in zijn werk geholpen door de binnendienst of backoffice. De Accountmanager is degene die de relaties consulteert. Met zijn adviezen helpt hij de klant bij het bestellen van de juiste oplossingen die passen bij zijn situatie. Intern vindt communicatie plaats  met het accountteam. Deze laatste zal zorg gaan dragen voor de executie van de contracten en de plannen.

Soorten Accountmanagers

Schaub recruitment onderscheidt diverse werkgebieden. Allereerst moet worden genoemd de vertegenwoordiger. Hij onderscheid zich van de Accountmanager door de beperkte complexiteit en herhalende aard van zijn werkzaamheden. Vervolgens bestaat de type Accountmanager die zich voornamelijk richt op het verwerven van nieuwe contacten. Hij is de hunter. Anderzijds heb je de Accountmanager die zich bezig houdt met voornamelijk bestaande relaties, de farmer. In de praktijk heeft de Accountmanager vaak een combinatie van de hunting en farming.

Ben je geïnteresseerd in de job van Accountmanager? Heb je een commerciële opleiding gevolgd? Of heb je al ervaring opgedaan in de verkoop? Neem dan snel contact op met Schaub recruitment en bel 073-6872424 of stuur een email naar info@schaubrecruitment.nl

Schaub recruitment bemiddelt veel vacatures op het HBO en WO niveau. Starters maar ook professionals die een 2e of 3e stap willen maken worden uitgenodigd te reageren.