Administratief vacatures Breda

Wil jij aan de slag in een administratieve functie in Breda? Schaub recruitment heeft een breed scala aan administratieve posities, van Allround Administratief Medewerker tot aan Office Manager. Het gaat hier voornamelijk om fulltime functies, maar af en toe vervullen wij ook parttime administratieve vacatures voor onze opdrachtgevers.

 

Administratief vacatures Breda

Door onze jarenlange werkervaring in de branche hebben wij waardevolle contacten met opdrachtgevers gelegd, waardoor wij de omgeving van onze opdrachtgevers goed kennen. Hiernaast beschikken wij over de juiste kennis als het gaat om de branches waarin onze opdrachtgevers zich bevinden. Wij hebben dus een helder beeld van de inhoud van de administratieve functies in Breda die wij vervullen en het profiel waar onze opdrachtgevers naar op zoek zijn. Als jij op zoek bent naar een administratieve functie, maar niet goed weet hoe je jezelf het beste kunt verkopen of welk takenpakket nu bij welke administratieve functie hoort, dan adviseren de recruiters van Schaub recruitment jou graag. Samen met onze kandidaten bespreken we de kennis en kunde en het wensenpakket voor een nieuwe baan. Vervolgens bekijken wij samen met de kandidaat de mogelijkheden en indien er een interessante functie openstaat plannen wij een intakegesprek in. Tijdens dit gesprek kan de kandidaat Schaub recruitment nader leren kennen en de recruiters van Schaub recruitment kunnen de kandidaat en haar profiel nader leren kennen. Waardoor de recruiters van Schaub recruitment precies weten wat voor soort begeleiding de kandidaat nodig heeft. Vervolgens wordt het sollicitatieproces gestart, welke wordt gekenmerkt door snelle communicatie, kwaliteit en intensieve begeleiding. Van de kandidaat wordt verwacht dat hij/zij zich net als Schaub recruitment voor de volle 200% inzet tijdens het sollicitatieproces.

Nieuwsgierig geworden wat Schaub recruitment voor jou kan betekenen in de zoektocht naar een administratieve baan? Neem dan eens onze vacatures door. Je vind de administratieve vacatures onder het vakgebied Administratief.