Customer Service vacatures Breda

Voor allerlei banen in de Customer Service in Breda en omgeving kun je bij Schaub recruitment terecht. Customer Service functies in Breda en omgeving  worden veelal in fulltime dienstverband gezocht. 

 

Customer Service vacatures Breda

Onder de Customer Service vacatures in Breda bij Schaub recruitment vallen bijvoorbeeld functies zoals:

  • Customer Care Medewerker
  • Teamleider Customer Service
  • Customer Care Representative
  • Allround Binnendienst Medewerker
  • Support Medewerker

 

Customer Service banen in Breda

Het takenpakket van sommige Customer Service functies in Breda bestaat alleen uit klantgerichte taken, andere functies hebben een divers takenpakket waaronder tevens klantgerichte taken vallen. Als er gekeken wordt naar de functie Customer Care Medewerker in Breda vervul je een breed takenpakket. Enerzijds onderhoud je contact met klanten, ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van hun vragen, voorzie je hen van informatie en draag je zorg voor het oplossen van hun klachten. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor het administratieve proces. In een Customer Care positie betekent dit voornamelijk alle administratie rondom het contact met de klant, maar ook de orderverwerking. Wanneer een klant naar jou belt leg je dit contact moment vast in het systeem. Ook wanneer een klant een bestelling plaatst zet je deze order in het systeem en volg je dze order op de voet. Het is erg belangrijk dat de klant continue op de hoogte wordt gesteld van de status van de bestelling zoals bijvoorbeeld de levering van het bestelde product. Omdat Schaub recruitment veelal met internationale organisaties in Breda samenwerkt, wordt er in het functieprofiel van deze functie vaak gevraagd naar mensen die een tweede vreemde taal beheersen. Deze talen zijn voornamelijk: Frans, Duits, Spaans en Italiaans.

 

Customer Service baan in Breda via Schaub recruitment

Ben je getriggerd en wil je meer lezen over de Customer Care posities in Breda die op dit moment vervult kunnen worden of ben je benieuwd naar de overige openstaande Customer Service vacatures in Breda? Bekijk dan ons vacatureaanbod.