Financiƫle vacatures Breda

Financiële Vacatures in Breda

Regio Breda

In Breda zijn we erg actief met Financiële aanvragen. Vaak voor financiële starters. Maar eveneens voor gevorderden in verantwoordelijke posities.

Schaub recruitment

Schaub recruitment heeft als belangrijke activiteit de Werving en Selectie van financiële professionals in Breda. Voor projectwerk wordt steeds vaker de voorkeur gegeven aan detachering als contractvorm. Terwijl voor tijdelijke en korte verbanden het Uitzendcontract de juiste vorm is. Voorop staat bij Schaub recruitment de doelstelling om financiële professionals te verbinden met langdurige arbeidsrelaties.

Focus op

Schaub recruitment heeft een focus op financiële vacatures. Wij hebben jarenlange ervaring met de invulling van vele financiële posities.

HBO en WO vacatures

De vacatures bij Schaub recruitment zijn altijd op HBO en WO niveau. Studie richtingen zijn Bedrijfseconomie, of Accountancy.  Veelgevraagde kennis betreft SAP, AXAPTA (AX) of NAVISION (NAV). Een onmisbare is de toepassing Excel, waarvan gevorderde kennis altijd een pre is zoals VBA of Macro’s.

Starter, Medior en Senior

Heb je een opleiding in de Finance of de Accounting afgerond? Ben je analytisch, nauwgezet en heb je een voorkeur voor cijfers? Neem dan contact met ons op! Als je de belangstelling hebt terwijl de ervaring nog ontbreekt, dan nodigen wij jou uit om ook te reageren! Veel jonge afstudeerders belanden via Schaub recruitment eveneens in Trainee functies. De unieke mogelijkheid om werkervaring op te doen en gelijktijdig nog te leren.

Professionals die toe zijn aan hun 2e of 3e stap in hun loopbaan biedt Schaub recruitment diverse mogelijkheden. Vaak betreft het dan meer specialisatie. Meer verantwoording of management taken kunnen ook worden toegevoegd.

Verdergaande Digitalisering

Vanwege verdergaande digitalisering van bedrijfsprocessen nemen de verzamelingen van gegevensbestanden hand over hand toe. Nieuwe functies verwant aan Data bewerking zijn hierdoor ontstaan. Financials die hun voorliefde voor cijfers willen combineren met hun IT vaardigheden kunnen prima aan de slag. Voorbeelden van data gerelateerde functie zijn Data Analist, Product Informate Manager, Master Data Manager en Business Intelligence (BI) Analist.