HR vacatures Breda

HR vacatures Breda

Op zoek zijn naar een HR vacature in Breda of omgeving? Dan ben je bij Schaub recruitment aan het juiste adres. Regelmatig vervullen bij banen in de HR in Breda en omgeving.

HR banen in Breda

Als HR Specialist in Breda ga je aan de slag in het mixen, matchen en begeleiden van medewerkers tijdens hun pad op weg naar dé droombaan. Het begeleiden van kandidaten naar hun eerste gesprek, het bijhouden en updaten van loopbaanontwikkelingen. Uit-diensttrajecten omtoveren tot in-dienst trajecten. Toegevoegde waarde leveren door snelle en goede service te bieden als in een passende kandidaat werven en voorstellen aan de opdrachtgever. Relaties onderhouden door middel van goodwill en duurzaamheid. Maar ook je kennis verbreden op het gebied van wet- en regelgeving en deze theorie toepassen in je HR positie.

Als HR Specialist in Breda kan het allemaal. Naast het wervingsproces ben je als HR Specialist ook coach, het aanspreekpunt van een organisatie en verantwoordelijke voor het personeelsbeleid. Tot slot mag jij de laatste hand leggen aan tevreden medewerkers door het uitkeren van salaris en beloningsregelingen. Werken in de Human Resource betekent een veelzijdige functie waarbij veel flexibiliteit wordt verwacht, geen dag hetzelfde zal zijn en je een hart voor de medewerkers van het bedrijf waarvoor je werkt moet hebben.

Dus beheers jij een groot empathisch vermogen, heb jij gevoel voor matchen, vind jij het een uitdaging om een kandidaat te zoeken die past in het plaatje van het bedrijf. Ben jij bekend met relevante wet- en regelgeving? Zijn in- en uitdiensttrajecten voor jou bekend terrein? Lees hier dan snel meer over bij een van onze HR vacatures in Breda en omgeving die je vind op onze website.

Natuurlijk kun je ons ook per telefoon contacten via telefoonnummer 073-6872424.