ICT vacatures Breda

ICT Vacatures Breda

Op zoek naar een ICT vacature in Breda en omgeving? Voor de regio Breda zoekt Schaub recruitment ICT specialisten met kennis en ervaring in Systeembeheer en Systeemontwikkeling.

 

ICT vacatures Breda via Schaub recuitment

De medewerkers van Schaub recruitment hebben ICT vacatures in Breda als focusgebied, vanwege jarenlange ervaring in de ICT branche. Deze ervaring omvat onder andere de hardware en softwareoplossingen van DEC, IBM en SAP.

ICT producten en diensten in Breda

Tegenwoordig is Schaub recruitment goed bekend met de producten en diensten van Microsoft, Google, Hewlett Packard (HP), CITRIX, CISCO en VMWare.

HBO en WO vacatures in Breda

Van belang is het daarom voor kandidaten om goed beslagen ten ijs te komen veel vacatures in Breda zijn op HBO en WO niveau. Veel gevraagde trainingen en certificaten zijn MS Windows Server, Linux, Unix, Solaris, en Cloud. Tevens is kennis van ITIL, ITSM en ITIL foundation een vereiste.

Toepassing Microsoft vacature in Breda

Bovendien wordt kennis van Microsoft bijzonder gewaardeerd: MCSA, MCSE en MCITP. Voor beheer van de CISCO infrastructuur wordt kennis van het CCNA beheertool gevraagd. Voor het betere beheer van events of tickets is kennis van TOPDESK belangrijk. En voor (remote) monitoring van netwerken en systemen is kennis van de diverse platformen een groot voordeel.

 

Security Management vacature in Breda

Tenslotte is beveiliging een niet meer weg te denken aspect in de informatie technologie. Met behulp van een certificaat ISF (Information Security Foundation) is de eigentijdse specialist goed voorzien voor het allround systeembeheer.

 

ICT baan in Breda

Heb je een opleiding in de ICT gevolgd? Of heb je veel affiniteit met informatieverwerking en woon je in Breda, neem dan contact met ons op!  Ook als je ambitie hebt maar de ervaring nog ontbeert dan zijn er vele mogelijkheden bij onze opdrachtgevers in Breda. Zo plaatsen wij veel trainees. Eveneens zijn er veel posities voor Data Analisten in Breda beschikbaar. Volg onze website www.schaubrecruitment.nl. Of bel ons op telefoonnummer 073-6872424.