Marketing vacatures Breda

Marketing vacatures Breda

Alle soorten marketingvacatures in de buurt van Breda. Wij zijn een recruitmentbureau met een breed scala aan marketingvacatures en kunnen jou het beste advies geven over de functie die bij jou past. Dus ben jij op zoek naar een marketing vacature in Breda kan kunnen wij jou zeker begeleiden! 

 

Marketing banen in Breda

Trade Marketeer, Online Marketeer en Market Researcher zijn functietitels die wij onder andere in ons vacatureaanbod bij opdrachtgevers in Breda hebben. In de loop der jaren hebben we genoeg ervaring en contracten opgedaan om onze kandidaten een passend advies te geven en te begeleiden in het sollicitatieproces. Marketingvacatures in Breda zijn er op verschillende vlakken. Denk aan vacatures die toegespitst zijn op online marketing of juist een functie waar marktonderzoek verricht wordt, zodat de marketeers deze informatie kunnen gebruiken om een marketingcampagne te ontwikkelen. Voor iedere kandidaat is er een functie die bij hen past.

Voor een kandidaat met enkele jaren werkervaring in de marketingwereld is een positie als Brandmanager bijvoorbeeld interessant. De naam zegt het al je bent als Brand Manager verantwoordelijk voor het vermarkten van jouw product/merk ofwel brand. Taken van een Brandmanager in Breda omvatten veelal:

  • Het bepalen van de strategie van het merk of product.
  • Het regelen van de communicatie rondom het merk of product.
  • Het verrichten van marktonderzoek rondom het merk of product.
  • Verantwoording afleggen aan het management over de verkoopcijfers van het merk.

Het komt veelvoudig voor dat er meerdere Brand Managers in ondernemingen werken, omdat er verschillende producten door het bedrijf verkocht worden en ieder product op een andere manier in de markt gezet dient te worden. In allerlei branches zijn Brand Managers werkzaam, echter kenmerkt de FMCG-markt zich door een iets grotere vraag naar Brand Managers.

Wil jij zelf een rol als Brand Manager in Breda vervullen of ben jij op zoek naar een andere marketingfunctie in de omgeving van Breda? Bekijk dan ons aanbod op onze website door te klikken op vakgebied Marketing.