Sales vacatures Breda

Sales vacatures bij Schaub recruitment

In de regio van Breda kan Schaub recruitment jou begeleiden in de zoektocht naar een startersfunctie of een vervolgstap in jouw carrière. Wie wil er nu niet geadviseerd worden door professionals in de branche? Contact Schaub recuitment en het Schaub team kijkt vervolgens graag samen met jou naar de mogelijkheden.

 

Sales vacatures Breda

Om de ideale baan te vinden heb je een visie nodig. Heb je deze visie nog niet? Dan helpen de expert van Schaub recruitment jou graag. We hebben voor iedere kandidaat een interessante vacature. We werken namelijk samen met veel verschillende bedrijven. Bedrijven met een nationaal, maar ook een internationaal karakter. Ook zijn onze opdrachtgevers actief in allerlei verschillende branches. Denk aan de fashionbranche, de FMCG-markt, de bouwsector of de medische sector.

Onderschat de inhoud van een functie niet. Bestudeer het takenpakket aandachtig en ga na met welke werkzaamheden jij al bekend bent en welke werkzaamheden nieuw zijn voor jou. Neem hierbij ook jouw ambities in het achterhoofd. Wil je bijvoorbeeld op termijn een buitendienst functie vervullen of voel jij je prettiger in een binnendienst functie? Aan beide functies zijn andere werkzaamheden verbonden. Zo is een sales binnendienst functie bijvoorbeeld gericht op het ondersteunen van de accountmanagers die vaak op pad zijn en houden de Accountmanagers zich bezig met het aanboren van nieuwe markten daarbij het binnenhalen van nieuwe klanten.

 

Sales Binnendienst functie

Wanneer een sales binnendienst functie nader bekeken wordt omvat deze veelal de volgende werkzaamheden:

  • Het opstellen en opvolgen van offertes.
  • Het opstellen van prijsvoorstellen.
  • Sparren met de salesafdeling over bijvoorbeeld het realiseren van omzetgroei.
  • Contact leggen met huidige/potentiële  klanten en afspraken inplannen voor de Accountmanagers.
  • Denkt mee over sales gerelateerde acties.
  • Je biedt support aan je collega’s van het sales team.

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar een sales binnendienst functie en wat Schaub recruitment voor jou kan betekenen? Bezoek dan snel de sales vacatures op onze website.