Vacature Inkoper Breda

Wil jij graag aan de slag als inkoper in regio Breda? Neem dan eens een kijkje op de website van Schaub recruitment! Als recruitmentbureau specialiseren wij ons in een aantal vakgebieden waaronder inkoop. Voor een aantal opdrachtgevers uit Breda zijn wij met enige regelmaat op zoek naar nieuwe collega’s voor de Supply Chain afdeling. Denk hierbij aan een functie als inkoper of inkoop assistent. Iets voor jou?

Vacatures Inkoper Breda

Wanneer je werkzaam bent als inkoper beheer en bewaak jij kortgezegd het gehele inkoopproces. Dat wil zeggen dat je producten inkoopt van externe leveranciers om te zorgen dat jouw bedrijf haar bedrijfsvoering kan voortzetten. Als inkoper of inkoop assistent heb je dus een hoop verantwoordelijkheid! Je zorgt dat jouw werkgever goed kan opereren op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Om jouw baan zo goed mogelijk uit te kunnen voeren, moet je snel kunnen schakelen, stressbestendig zijn en over sterke communicatieve vaardigheden beschikken. Je houd je dagelijks bezig met onder andere de volgende taken:

  • Contact onderhouden met alle betrokken leveranciers;
  • Het bewaken van de voortgang;
  • Autoriseren van bijvoorbeeld inkooporders;
  • Samples aanvragen en testen;
  • Overzien en vastleggen van alle benodigde informatie in geautomatiseerde softwaresystemen.

Ligt bovenstaande omschrijving helemaal in jouw straatje? Dan praten we graag met je verder over een functie binnen de inkoop! Ook als je momenteel werkt als bijvoorbeeld inkoop assistent en toe bent aan de volgende stap kan Schaub recruitment het een en ander voor je betekenen! We bieden meerdere inkoopfuncties aan in Breda en omgeving en nemen graag de mogelijkheden met je door. Voor meer informatie verzoeken wij je om de vacatures op onze website te bekijken.

Maak je je enthousiasme kenbaar bij ons?

Je kunt ons telefonisch bereiken op ons vaste telefoonnummer 073-6872424 of een e-mail sturen naar info@schaubrecruitment.nl. Schaub recruitment helpt jouw graag aan jouw droombaan als inkoper in de omgeving van Breda.