Warehouse Administrator Breda

Warehouse Administrator Breda

Breda ligt centraal in Nederland en is aantrekkelijk voor logistieke activiteiten. Het is om die reden dat er veel vacatures zijn in Breda. Op dit moment heeft Schaub recruitment de vacature van Warehouse Administrator uitstaan. Mensen die heel nauwkeurig zijn met optimale voorraden en service level agreements kunnen zich melden bij Schaub recruitment. Professionals met ervaring maar ook starters moedigen wij aan op zich te oriënteren op de vacatures. Bel met Schaub recruitment op 073-6872424 of bezoek de website www.schaubrecruitment.nl.

Heb je een logistieke opleiding afgerond? Ben je bekend met LEAN en Six Sigma principes? Bekijk dan de vacatures bij Schaub recruitment. Wij hebben vacatures in de Transport, het Warehouse en het Distributie Centrum. Wil je doorgroeien dan kan dat altijd. Naar bijvoorbeeld Supply Chain Analyst of Engineer. Liefhebbers van techniek kunnen hun hart ophalen met de implementatie en onderhoud van logistieke software toepassingen.

Iets meer over de taken van de Warehouse Administrator. Hij is alert op de afspraken die hij maakt met de leveranciers. Zij moeten zich goed houden aan de levertijden, de kwaliteit en de volledigheid van de goederenleveringen. De minimale voorraad is heel belangrijk. Met fabrikanten moeten goede afspraken vastliggen. Dagelijks zorg je ervoor de uitgaven te beperken zodat de kosten van de logistiek niet uit de pan rijzen. De job van Warehouse Administrator is veelomvattend en druk. Veel werk zit onder andere in:

  • Stock control
  • Stock availability
  • Minimale bestelhoeveelheden
  • Proces optimalisatie
  • Negotiation
  • Monitoren van de Leverbetrouwbaarheid
  • Klachten oplossen
  • Klant tevredenheid meten
  • Teamwork met collega’s om samen tenders te beantwoorden.

Schaub recruitment ondersteunt professionals en starters bij de selectie van een nieuwe baan. Er moet een match zijn met de taken en verantwoordelijkheden. Daarbij is van belang dat er een mix van uitdagingen in het werk zit. Tenslotte let Schaub recruitment goed of het DNA de persoon goed overeenkomt met de cultuur van de organisatie.

Onze agency bemiddelt in vacatures voor Supply Chain Management, Logistiek, Transport en Engineering.