Administratief vacatures Den Bosch

Voor allerlei administratieve banen veelal fulltime functies, maar ook parttime functies in de regio van Den Bosch kun je bij Schaub recruitment terecht. Wij opereren vanuit onze passie en onze werkwijze kenmerkt zich door intensief contact, begeleiding, kwaliteit en snelle communicatie.

 

Administratief vacatures Den Bosch

Onder de administratieve vacatures bij Schaub recruitment vallen bijvoorbeeld functies zoals:

  • Administratief Medewerker
  • Medewerker Orderverwerking
  • Customer Care Medewerker
  • Product Support Medewerker
  • Allround Binnendienst Medewerker
  • Office Manager

 

Customer Care functies in Den Bosch

Het takenpakket van sommige functies bestaat alleen uit administratieve taken, andere functies hebben een divers takenpakket waaronder tevens administratieve taken vallen. Als er gekeken wordt naar de functie Customer Care Medewerker vervul je een breed takenpakket. Enerzijds onderhoud je contact met klanten, ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van hun vragen, voorzie je hen van informatie en draag je zorg voor het oplossen van hun klachten. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor het administratieve proces. In een Customer Care positie betekent dit voornamelijk alle administratie rondom het contact met de klant, maar ook de orderverwerking. Wanneer een klant naar jou belt leg je dit contact moment vast in het systeem. Ook wanneer een klant een bestelling plaatst zet je deze order in het systeem en volg je deze order op de voet. Het is erg belangrijk dat de klant continue op de hoogte wordt gesteld van de status van de bestelling zoals bijvoorbeeld de levering van het bestelde product. Omdat Schaub recruitment veelal met internationale organisaties samenwerkt, wordt er in het functieprofiel van deze functie vaak gevraagd naar mensen die een tweede vreemde taal beheersen. Deze talen zijn voornamelijk: Frans, Duits, Spaans en Italiaans.

Ben je getriggerd en wil je meer lezen over de Customer Care posities die op dit moment vervult kunnen worden of ben je benieuwd naar de overige openstaande administratieve vacatures? Bekijk dan ons vacatureaanbod: https://www.schaubrecruitment.nl/vacatures/administratief/