Data vacatures Den Bosch

Data Modeler Den Bosch

Wij zoeken voor in Den Bosch een ervaren  Data Modeler? In Den Bosch Schaub recruitment veel diverse  vacatures op het gebied van de Data manipulatie. Vooral op het gebied van de Masterdata , Artikelbeheer, ETL en DWH zijn er veel vacatures. Bel Schaub recruitment op 073-6872424 voor meer informatie.

De Data Modeler die we zoeken voor Den Bosch bewerkt ruwe data tot informatie. De professional verzamelt data uit diverse databases. Dan vindt het proces plaats van de analyse en herstructurering. Data moet daarna makkelijker te lezen en te interpreteren zijn. De zaken die een Data Modeler gebruikt zijn charts, tabels en keys die speciaal zijn ontworpen om te werken met de grote kwantiteiten van data. Het betreft een nieuwe vakgebied met veel termen. Het werk dat de Data Modeler uitvoert komt in grote delen overeen met het werk van de Data Architect.

De Data Modeler staat aan het begin van het proces met de inventarisatie van de eisen en wensen van het lijnmanagement. Hij zal een analyse maken en afwegen welke zaken must haves of nice to haves zijn. Ze leggen de gevraagde informatie vast in modellen. De modellen worden gebruikt om vast te stellen welke eigenschappen van de gegevens nodig zijn en op welke wijze deze optimaal kunnen worden vastgelegd. Als dan de data goed gedefinieerd is  dan zal de Data Modeler de beste mogelijk opties van data aggregatie vast stellen.

Met behulp van Qlikview kunnen de rapportages worden vastgesteld. In overleg met de uiteindelijke gebruikers van de informatie worden deze gepresenteerd in tabellen, grafieken of indexen. Het belang is nu heel groot dat de informatie zodanig begrijpelijk is voor de business dat zij hier hun voordeel mee kunnen doen.

Tenslotte kan de Data Modeler worden gevraagd op rapportages te automatiseren. Op die wijze hebben de gebruikers een dashboard dat altijd actuele standen aangeeft.

Wil je meer weten over de Data Modeler en de openstaande vacatures in Den Bosch? Neem dan contact op met Schaub recruitment en stuur een email naar info@schaubrecruitment.nl.