Applicatiebeheerder Gemeente Oss

Applicatiebeheerder Gemeente Oss

Woon je in Oss? En oriënteer je je op vacatures? Misschien is de baan van Applicatiebeheerder Gemeente in Oss wel interessant voor jou? Schaub recruitment heeft veel vacatures die voor jou aantrekkelijk zouden kunnen zijn! De vacature van Applicatiebeheerder Gemeente in Oss is beschikbaar voor mensen die graag bezig zijn met het beheer en onderhoud van software toepassingen. De vacature in Oss is gericht op de gemeentelijke administraties. De systemen die je gaat beheren betreffen vaak informatie systemen die worden gebruikt door ambtenaren van gemeenten in heel Nederland.

De Applicatiebeheerder Gemeente is verantwoordelijk voor de optimale staat van het informatiesysteem. Zodanig dat de gebruikers maximaal gebruik kunnen maken van alle functionaliteiten. Daarnaast is hij altijd in gesprek met de gebruikers en de leidinggevenden over de verrijkingen die bij het systeem gewenst zijn. Zo houdt hij zich bezig met onder andere verbeteringen , onderhoud en het geven van interne opleidingen. Niet alleen operationele taken behoren tot zijn werk, ook strategisch moet hij aan de slag zodat er een meerjaren visie is waarmee de organisatie slagvaardig blijft.

De mogelijkheden van de Applicatiebeheerder Gemeente moeten substantieel zijn. Nauwkeurig werken en precies omgaan met afspraken zijn een belangrijke basis. Kleine fouten hebben grote consequenties. Verkeerde belasting aanslagen aan verkeerde personen leveren ontevreden burgers op. Erger nog zijn de planschades waarmee sommige gemeenten te maken hebben die niet goed georganiseerd zijn.

Daarnaast weet je goed te overtuigen. Je hebt een echte mening en bedient je van een visie.  Je hebt veel te maken met stakeholders die je mee moet krijgen in je plannen. Ook kunnen luisteren is daarbij belangrijk om begrip krijgen van de belangen.  

Een HBO of WO opleiding strekken tot aanbeveling. Een studie IT geeft de juiste mogelijkheden. Ook komen de studies management en economie vaak voor.

Wil je meer weten? Bel dan met Schaub recruitment op 073-6872424.