Applicatiebeheerder Zorg Oss

Applicatiebeheerder Zorg Oss

Zoek je een job als applicatiebeheerder Zorg? Woon je ook nog in Oss of de omgeving? Schaub recruitment heeft veel vacatures die voor jou interessant zijn! De vacature van Applicatiebeheerder Zorg in Oss staat open voor mensen die graag bezig zijn met het beheer en onderhoud van software toepassingen. De vacatures zijn in zowel de gehandicaptenzorg als in de ouderenzorg. De systemen die je gaat beheren betreffen vaak informatie systemen voor planning, capaciteiten of medicatie.

Als Applicatiebeheerder Zorg Oss zorg je voor de maximale snelheid en beschikbaarheid van softwaresystemen, veranderingen en verbeteringen, onderhoud, implementatie van nieuwe mogelijkheden, computergebruikers helpen met hun problemen, trainen van gebruikers, problem management en het verhelpen van verstoringen, handleidingen maken, het management supporten met beleid en leveranciers aansturen.

Wat moet je zoal kunnen? Geen fouten maken is heel belangrijk! Precies zijn is van het grootste belang. Afwijkingen in het beheer kunnen desastreuze gevolgen hebben. Operaties gaan niet door! Of verkeerde medicijnen worden verstrekt! Eindbruikers hebben terecht hoge verwachtingen van jouw inzet.

Je kunt praten als Brugman! Veel gesprekken voer je met stakeholders. Bijvoorbeeld met professionals die de computers bedienen, het management en softwarehuizen. Goed luisteren is daarbij belangrijk en een goed begrip krijgen van wat echt noodzakelijk is.  

Ook kun je plotseling tot actie overgaan. Wat is belangrijk en wat kan even wachten. Mogelijke verbeteringen en vernieuwingen worden door jou geprioriteerd. Niet alles wat urgent is, is even belangrijk.

Je bent een stevig persoon. Je laat niet over je heen lopen. Je hebt een mening waar je voor uit komt. In een team voel je je  goed thuis. Tevens dien je je werk goed zelfstandig te kunnen uitvoeren. En je bent stressbestendig.

Een HBO of WO diploma zijn noodzakelijk. Informatie technologie geeft veel mogelijkheden. Terwijl management en economie ook vaak voorkomen.

Wil je meer weten? Bel dan met Schaub recruitment op 073-6872424.