Data Analist Den Bosch

Data Analist Den Bosch

Den Bosch gaat al eeuwen terug in de tijd. Daarmee zijn ’s-Hertogenbosch (Den Bosch) en omgeving een geliefd gebied om te wonen en te werken. Als provincie stad zijn veel overheidsorganisaties in Den Bosch gevestigd. Vanwege de zuidelijke liggen hebben anderzijds ondernemingen met een internationale oriëntatie in de stad  een belangrijk kantoor. Schaub recruitment speelt daar op in. Met zijn focus op Den Bosch kent Schaub recruitment als geen ander de bedrijven en hun Human Resources beleid. Veel kandidaten hebben inmiddels via Schaub recruitment hun loopbaan gestart in Den Bosch. Een veel gevraagde functie is tegenwoordig die van  Data Analist.

De Data Analist is een echte vakman die bij instellingen in Den Bosch data verwerkt tot informatie. Data heeft een andere betekenis dan informatie. Met data bedoelt Schaub recruitment kwantitatieve hoeveelheden gegevens. Deze data wordt vervolgens in Den Bosch uitgewerkt. Wanneer de data is verfijnd dan wordt deze inzichtelijk en begrijpelijk en is er sprake van informatie. Schaub recruitment  vindt samen met senior professional Data Analisten dat data vooral als informatie gekenmerkt kan worden als deze waardevol is voor de gebruiker.

Data Analisten in Den Bosch verzamelen grote hoeveelheden van detailinformatie. Deze gegevens worden nagezien op integriteit. Specialisten van Schaub recruitment waarschuwen om alleen opgeschoonde data te gebruiken. Vuile data veroorzaakt per definitie verstoorde informatie. Als de data schoon is volgt de analyse. De analyse en rapportage (schema’s, barcharts, applepies, kolommen) zullen de directie overtuigen tot het nemen van de juiste business beslissingen. Lange termijn planning, tactiek en strategie worden uitsluitend door het werk van gedegen data analisten voorbereid!

Schaub recruitment voorziet het werk van de data analist in veel branches in Den Bosch. Bouw, Banking, ICT, Logistiek en Transport zijn hier enkele voorbeelden van.

Geïnteresseerd in de job van Data Analist in ’s-Hertogenbosch? De medewerkers van Schaub recruitment ondersteunen je graag. Bel hen op 073-6872424. Of stuur je email naar info@schaubrecruitment.nl