Functioneel Beheerder - Financieel Den Bosch

Functioneel Beheerder - Financieel Den Bosch

Schaub recruitment zoekt met spoed een Functioneel Beheerder Financieel Systeem in de Gemeente Den Bosch. Heb je kennis van functioneel beheer? Heb je misschien ook ervaring met financiële processen? Kijk dan op de website www.schaubrecruitment.nl voor alle financiële vacatures. De vacatures zijn op HBO en WO niveau en bieden ruim voldoende uitdaging. Dus als je ambitieus bent en barst van de energie neem dan direct contact op voor meer info over de vacatures met Schaub recruitment. Een telefonisch gesprek kan ook op 073-6872424.

De Functioneel Beheerder is een ICTér met de taak om de elektronische software toepassingen goed te laten draaien. De beheerder is verantwoordelijk voor de maximale uptime van het totale computersysteem. Voor eindgebruikers en managers is hij de centrale persoon over de inzet en optimaal gebruik. Hij beantwoord vragen en repareert waar nodig. Voor de langere termijn overlegt hij veel. Er zijn altijd eindgebruikers die meer willen. Zo zal het systeem de dynamiek van de business strak moeten volgen. Ook de overheden wijzigen vaak wetten en regels waarop snel moet worden gereageerd. En tenslotte kan een goed systeem met een optimale procesgang de organisatie een belangrijke voorsprong bieden ten opzicht van de concurrentie en de marktpositie fors verstevigen.

Er is een flinke ontwikkeling geweest bij de standaard methodieken voor functioneel beheer. De methodieken zijn altijd afgeleid van best practices. In feite biedt het de beheerder een toolbox. De beheerder kan een keuze maken op welk moment het beste gereedschap hem van dienst kan zijn. De zaken die kunnen worden gemanaged zijn onder andere eventmanagement, capacitymanagement, performancemanagement, problemmanagement, changemanagement en configuratiemanagement.

Een opleiding aan de HBO of WO is zeer gewenst. Mogelijke studierichtingen zijn Informatica, Business, Informatica, IBL of Bedrijfskunde. Ook kan hij zich richten op een MBA.

Meer weten?. Bel of e-mail ons. Wij reageren meteen!