Commercieel Medewerker Binnendienst Doetinchem

Commercieel Medewerker Binnendienst Doetinchem

Als je een vacature zoekt in Doetinchem dan biedt Schaub recruitment ruime mogelijkheden voor jou!  Schaub recruitment zoekt altijd kandidaten voor Doetinchem of omgeving voor vacatures aangaande de Commercieel Medewerker Binnendienst. Daarnaast zoekt Schaub recruitment kandidaten voor vacatures met de talen Engels en Duits. Doetinchem, gevestigd in de grensregio van het oosten van Nederland is een zeer goede plek voor diverse soorten van bedrijven. Activiteiten met betrekking tot Supply Chain Management zitten graag in Doetinchem. Uit onderzoek van Schaub recruitment blijkt dat 3800 mensen een commerciële betrekking hebben in de regio Doetinchem.  De Commercieel Medewerker Binnendienst in Doetinchem bezit in 80% een MBO of een HBO diploma. Aanvullend is te vermelden dat je in Doetinchem de Commercieel Medewerker Binnendienst positie vindt in diverse branches. Alle branches hebben een gelijk grote behoefte aan de instroom van nieuwe medewerkers Commercieel Medewerkers Binnendienst.

Waarom Doetichem?

Doetinchem is het helemaal! De regio heeft veel te bieden!  Professionals kunnen zich goed uitleven naast hun loopbaan. Oude steden, gezellige terrasjes en een overweldigende natuur liggen om de hoek. Ook cultureel valt er veel te beleven..

Wanneer wordt je Commercieel Medewerkers Binnendienst?

Je maakt graag contact met anderen en wilt iets voor hen betekenen. Je bent graag actief en neemt graag verantwoordelijkheid. Daarnaast weet je ook goed jouw talenten en ambities te vertalen naar het werk. Tenslotte  houd je ook van administratie en heb je veel contact met afdelingen en bel en mail je veelvuldig.

Jouw dagelijkse invulling van taken

Voorop staan de communicatie met klanten, maken van offertes, beantwoorden van vragen, helpen bij projecten, werken met collega’s en behalen van resultaten. Je maakt tevreden klanten!

Dus zoek je een job in Doetinchem? Reageer dan direct. Bel of mail met www.schaubrecruitment.nl.

 

Schaub recruitment is altijd beschikbaar voor advies. We denken graag mee voor diverse functies in de Sales, Marketing, Customer Services en export. Bel 073-6872424