Customer Service Coördinator Doetinchem

Customer Service Coördinator Doetinchem

De vacature Customer Service Coördinator komt veel voor  in Doetinchem.  Schaub recruitment inventariseerde over 2018 in Doetinchem en omgeving  ongeveer 810 vacatures. Veelal gaat het over vacatures met een MBO en HBO achtergrond. Vooral in Doetinchem bestaan Customer Service Coördinator banen in breedgespreide branches. Ondernemingen  in Doetinchem zullen een actieve verkoopstrategie moeten hanteren om te kunnen concurreren. Daarom is het voor hen belangrijk geschikte commerciële mensen aan te werven. Veel mensen aan het begin van hun loopbaan kiezen daarom voor een commerciële loopbaan. Dat is de beste optie voor een carrière in Doetinchem.

Dus je wilt beginnen in Doetinchem?

Doetinchem is een populaire vestigingsplaats en heeft veel vacatures.  Jonge mensen kunnen makkelijk naar zware posities doorgroeien. Diverse commerciële starters worden al snel sales accountmanager of consultant. Diepgravende lieden ontwikkelen zich tot expert en worden een echte vakman. Schaub recruitment is van mening dat de experts misschien wel de beste verkopers zijn. Het kan dus anders lopen dan verwacht en leiden tot een heel andere en complexere positie dan waar je aan begonnen bent. Veel is afhankelijk van jouw ambities, de opportunities die te ontmoet en jouw zin om het avontuur aan te gaan

Wanneer wordt je Customer Service Coördinator in Doetinchem?

 

Je houdt ervan om centraal te acteren in het bedrijf te midden van alle afdelingen. Je beste vriend is je talent voor  communicatie. Daarnaast heb je ook aanleg om stress te vermijden. Tenslotte kom je makkelijk voor jezelf op, heb je een eigen mening en geef je niet te snel toe.

Jouw taken worden:

  • Klanten van dienst zijn met hun wensen
  • Offerte aanvragen beantwoorden
  • Klanten adviseren
  • Samenwerken met de verkopers
  • Projectenmanagement
  • Klanten overtuigen

 

Wil je meer info over de Customer Service Coördinator Doetinchem? Neemt dan contact op met Schaub recruitment en bel 073-6872424. Ook voor jobs in de Marketing en Logistiek kun je ons benaderen.