Sales Support Medewerker Doetinchem

Sales Support Medewerker Doetinchem

Schaub recruitment is een recruiter met veel ervaring in Sales Support. In de regio van Doetinchem onderhoudt Schaub veel relaties met sales gerelateerde vacatures. Heb jij de ambitie om Sales Support Medewerker te worden? Kijk dan naar de vacatures op de website www.schaubrecruitment.nl en ontdek welke banen jou uitdagen. Schaub recruitment heeft minstens 25 vacatures die bij jou kunnen passen.

Welke taken reken je tot je als Sales Support Medewerker?

De Sales Support Medewerker werkt graag samen met de account managers. Daarbij neemt de Sales Support Medewerker de taken voor het ordertraject voor zijn rekening. Hij of zijn ondersteunt de sales, overlegt met de klant tot aan de afleveringen, acceptatie, de facturatie en de nazorg. Hoe de Sales Support medewerker zijn werk uitvoert, hangt sterk af van de organisatie waar de Sales Support voor werkt. Diverse ondernemingen bieden diensten en producten aan, dat kan variëren van de verkoop van rijwielen tot aan de verkoop van onroerend goed.

Communicatie met klanten is een wezenlijk onderdeel van de werkzaamheden van de Sales Support Medewerker. Hij moet begrip krijgen van de eisen en behoeften van de klant zijn, onderbouwde adviezen geven en keuzes helpen maken voor de leveringen. Met klanten bouwt de Sales Support Medewerker een hechte relatie op. Vaak verloopt zelfs het eerste klantcontact via de Sales Support medewerker. De kandidaat moeten begrijpen dat hun werkveld vele aspecten betreft. Van de verkoop tot het maken van aanbiedingen en de aftersales.

Samenwerken met anderen in de kern van het werk. Je werkt vaak samen met andere verkoopmedewerkers. Daarom is het totale team verantwoordelijk voor alle verkoopactiviteiten.

Meer weten over de Sales Support Medewerker in Doetinchem? Bel dan met Schaub recruitment op 073-6872424. Of stuur een email naar info@schaubrecruitment.nl. Ook voor jobs in de Sales, Marketing of Export kun je contact opnemen.