Customer Service vacatures Eindhoven

Customer service banen Eindhoven

Ben je op zoek naar een Customer Service vacature in Eindhoven of omgeving? Bekijk dan eens ons openstaande customer service vacatureaanbod op onze website. Schaub recruitment biedt banen in de Customer Service in Eindhoven en omgeving aan voor starters, mediors en seniors.

 

Customer Service vacatures Eindhoven

Kun jij geen uitdaging meer in je huidige baan vinden of sta je te trappelen om als starter de arbeidsmarkt te betreden en ben je op zoek naar een Customer Service vacature in Eindhoven en omgeving? Dan ondersteunt Schaub recruitment jou graag. Jouw wensenpakket voor een nieuwe werkuitdaging is voor ons recruitmentbureau enorm belangrijk. Onze recruiters gaan samen met jou in overleg om de opties door te nemen en bieden jou begeleiding gedurende het sollicitatieproces. Onder Customer Service posities vallen bijvoorbeeld ook Allround Binnendienst functies of bijvoorbeeld Customer Care functies in Eindhoven en omgeving.

 

Wanneer een Allround Binnendienst positie verder uitgelicht wordt komt naar voren dat er drie elementen zijn die deze functie vormen, namelijk: backoffice werkzaamheden, ondersteunende werkzaamheden voor de sales afdeling, administratieve werkzaamheden en customer service werkzaamheden. Het takenpakket van deze Allround Binnendienst functie bij een bedrijf in Eindhoven ziet er dan als volgt uit:

  • Beantwoorden van klantvragen via e-mail en telefoon en het vastleggen van contactmomenten met de klant.
  • Het verwerken van orders in verschillende systemen.
  • Het analyseren van de klanttevredenheid. Er wordt gekeken naar het aantal telefoontjes waar een tevreden klant de telefoon ophangt, maar ook naar de logistieke processen. Hoe lang duurt het bijvoorbeeld voordat een geplaatste bestelling afgeleverd wordt.
  • Het ondersteunen van de sales afdeling door kleinere werkzaamheden, zoals het opstellen van een offerte of het inplannen van een afspraak voor de Accountmanager.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een gave Customer Service baan in Eindhoven en omgeving? Dan komen we graag met je in contact!