Financiƫle vacatures Eindhoven

Financiële vacatures Eindhoven

Ben je op zoek naar een financiële starterfunctie in Eindhoven? Of beschik je over enkele jaren financiële werkervaring en zoek je een gave financiële baan in Eindhoven? Voor banen in de Accounting en Credit Management in Eindhoven en omgeving ben je bij Schaub recruitment aan het juiste adres!

Schaub recruitment in Eindhoven en omgeving

Schaub recruitment bezit een groot relatienetwerk met financiële ondernemingen in Eindhoven en omstreken. Bovendien onderhouden we met overige organisaties in Eindhoven area intensief contact. Onze kernactiviteiten betreffen de Marketing & Sales, Supply Chain Management, Fashion, Advertising, Trainingen en Productie. Deze profit organisaties hebben voortdurend behoefte aan de uitbreiding van hun financiële posities.

Accounting & Controlling banen in Eindhoven

Als je een nauwkeurige persoon bent en goed thuis bent in het grootboek dan kan het Accounting vak bij jou passen. Accounting omvat naast de dagelijkse boekhouding ook de debiteuren- en de crediteurenadministratie. Belangrijk voor jou zijn de jaarrekening, de balans en de verlies en winst rekeningen. Journaalposten zijn voor jou de basis van het vak.

Ben je creatief en houd je van het realiseren van begrijpelijke rapportages dan kies je beter voor de controlling kant. Je verzamelt, ordent en analyseert. Vaak presenteer je jouw bevindingen aan de staf of het management van een organisatie. Zo maak je deel uit van planning en control cyclus van het bedrijf. Veel voorkomende openstaande posities via

Schaub recruitment zijn:

  • (Assistent)Controller
  • Financial Controller
  • Business Controller
  • Financial Analyst
  • Risk Officer
  • Debiteurenbeheerder
  • Crediteurenbeheerder
  • Creditmanager

Traineefuncties

Working on the job en woon jij in Eindhoven en omgeving? Dan ben jij de ideale Trainee! Je krijgt dan de kans om een groot deel van de organisatie te ontdekken. Terwijl je aan de slag bent ga je beter begrijpen wat echt bij jou past. Het is een profijtelijk uitgangspunt voor zowel de werkgever als de kandidaat.

Tijdelijk en vast contract

Vaak begint een financiële baan in Eindhoven met een tijdelijk contract. De intentie is altijd een langdurige arbeidsrelatie met je aan te gaan. Soms worden ook detacheringen toegepast – vaak bij projecten. Of uitzendcontracten, wanneer het tijdelijke invullingen betreft.