ICT vacatures Eindhoven

ICT vacatures Eindhoven

Voor zowel Starters als Medio en Senior ICT specialisten in Eindhoven biedt Schaub recruitment loopbaanmogelijkheden. Wil je worden opgeleid en ambieer je een trainee functie? Reageer dan direct en stuur een e-mail naar info@schaubrecruitment.nl. Of bezoek onze website voor meer detail informatie op www.schaubrecruitment.nl. Bovendien staan onze specialisten voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Bel hen op 073-6872424.

 

ICT vacatures bij Schaub recruitment in Eindhoven

ICT Beheerders en Software Ontwikkelaars worden voortdurend gevraagd door onze opdrachtgevers in Eindhoven. Deze Eindhovense opdrachtgevers zijn niet alleen in Eindhoven gevestigd maar in de gehele regio. Veel vacatures zijn gepositioneerd in Veldhoven, Best, Oirschot en Helmond.  Het gaat dan om opdrachtgevers uit de diverse branches zoals ICT, Electronica, Logistiek met Value Added Services (VAS) of Value Added Logistics (VAL).  Regelmatig verzoeken organisaties uit de non-Profit bij Schaub recruitment om bemiddeling van professionals. Vooral de wat grotere MKB bedrijven werken met Schaub recruitment. Hun aanvragen zijn vaak urgent terwijl het niveau van de gezochte nieuwe medewerkers op een hoog niveau dient te staan.

 

ICT banen in Eindhoven via Schaub recruitment

Onze ICT Recruiters hebben jarenlange ervaring opgedaan bij internationale ondernemingen zoals Digital Equipment Corporation (DEC), Philps Computersystems, Compaq, Hewlett Packard (HP), International Business Machines (IBM), SAP, CTAC en Centric. Kennis van Servers, Networking, Management en Development is dus aanwezig. Eveneens strekt de kennis uit naar de Service Management zijde van het werkgebied (ITIL en ASL). Voor Service Level Management (SLA) en Field Management posities weten wij vaak de juiste match te maken.

Branchegebieden

Deze lopen uiteen van de Overheid, met name Gemeentes, Provincies, Waterschappen, Rijkswaterstaat tot Politie & Justitie

Ontwikkel hulpmiddelen 

  • DOT.NET
  • C#
  • PHP
  • Python

Beheerfuncties in Eindhoven

  • Systemmanagement
  • Networkmanagement
  • SAP - AXAPTA – NAVISION

 

Contractvormen

De primaire inzet van Schaub recruitment is om specialisten direct te plaatsen onder een vast contract – voor lange termijn – bij de opdrachtgevers.

 

Detachering, waarbij specialisten voor een vaak voor een bepaalde tijd of voor een projectperiode worden vastgelegd, is een veel voorkomende contractvorm.

Terwijl uitzending van ICT personeel een contractvorm is voor kortere periodes. Ook kijken opdrachtgevers soms ‘de kat uit de boom’ . Zijn willen eerst meer zekerheid over de vaardigheden van de specialist en zijn cultural fit. Pas na een korte uitzendperiode, waarbij Schaub recruitment de salarisverwerking voor zijn rekening neemt, volgt het vaste contract bij de opdrachtgever.

Voor meer info over ICT Vacatures in Den Bosch, klik hier.