Logistiek vacatures Eindhoven

Logistiek Vacatures in Eindhoven

 

Schaub recruitment en Eindhoven

Schaub recruitment heeft een stevige band met de stad Eindhoven. Medewerkers van Schaub recruitment hebben hun logistieke opleidingen gevolgd in Eindhoven. Logisch dat Schaub recruitment al jarenlang een groot netwerk van bedrijven en logistieke professionals in Eindhoven onderhoudt.

 

Branches in Eindhoven

Vanwege de vanouds aanwezige Industrie in Eindhoven zijn aanverwante logistieke ketens lang aanwezig. De maakindustrie van automobielen, vrachtwagens en elektronica heeft een grote aanvoer, doorvoer en afvoer van goederen en diensten betekend. Schaub recruitment is hecht met de Eindhovense industrie verenigd. Elektronica, Zorg en Medische Apparatuur zorgen voor veel aanvragen voor de Planning van de Fysieke Distributie, Personeel. Productie, Operations en Voorraad.

 

Welke rol past jou het best?

Logistiek met een persoonlijke fysieke inspanning komt bij Schaub recruitment nooit voor. Het zijn de posities waarvoor een HBO of Universitaire scholing wordt vereist die binnen het werkgebied van Schaub recruitment vallen. Vaak worden kandidaten geselecteerd afkomstig van de FONTYS of de Technische Universiteit Eindhoven (TUE). Studierichtingen betreffen vaak Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie, Supply Chain Management. Of Operations Management.

 

Focus op Supply Chain processen

Vanwege focus op de Supply Chain processen komen kandidaten regelmatig in nieuwe posities die zowel de engineering als optimalisatie of schaalvergroting beogen. Jobtitels zoals Logistics Engineer, Demand planner, Sales & Operations (S&OP) Planner en Coördinator zijn veel gebruikt. Vanwege de nauwe relatie van de Logistiek met de ICT vinden kandidaten ook daar hun weg. Dan heten de posities ERP Implementatie Consultant of Project Leider. Deze bedrijfstoepassingen (ERP) zijn vaak de softwareoplossingen van SAP en MICROSOFT. AXAPTA (AX) en NAVISION (NAV).

 

Logistieke partner

De logistiek valt breed uiteen. Het zijn niet alleen de fysieke distributie met intern en extern transport. Maar ook de distributiecentra (DC) die voor heel Europa voorraden aanhouden. Zij bieden VAL en VAS services en waarborgen het gehele Order-To-Cash proces. Schaub recruitment adviseert eveneens in Purchase Logistics, Contract Management en Operations Management (LEAN).