Marketing vacatures Eindhoven

Marketing vacatures Eindhoven

Ben jij als starter op zoek naar een uitdagende marketing baan in Eindhoven en omgeving? Of bevindt jij je al enkele jaren op de arbeidsmarkt binnen een marketingfunctie bij een bedrijf in Eindhoven en omgeving en ben jij op zoek naar een vervolgstap in je carrière? Dan is Schaub recruitment jou graag van dienst om net die ene marketing baan in Eindhoven te vinden!

De marketingvacatures in Eindhoven via Schaub recuitment lopen zeer uiteen, van een functie als Trade Marketeer tot aan een functie van Online Marketeer.

Banen en bedrijven in Eindhoven

Onze opdrachtgevers in Eindhoven bevinden zich in verschillende branches, waardoor er voor iedere kandidaat die een marketingfunctie in Eindhoven zoekt een gaaf bedrijf is wat bij hen of haar interesses aansluit. Marketingfuncties in de medische sector waar bedrijven zich voortdurend bezighouden met het verbeteren van de gezondheid en hiervoor producten ontwikkelen en aanbieden. Maar ook de bouwsector waar allerlei soorten producten voor de bouw geproduceerd worden is een populaire branche. Hiernaast vervullen wij ook marketing vacatures voor bedrijven in de fashionbranche, de FMCG-markt of bedrijven die zich bezighouden met het ontwikkelen van software. Dus ben jij bijvoorbeeld een echte fashionista die zich in haar privéleven veel bezighoudt met de laatste trends in modeland of ben jij getriggerd door marketingcampagnes van grote merken in de FMCG markt en wil jij hieraan meewerken dan ondersteunt Schaub recruitment jou graag.

Wanneer er specifieker naar de functies die wij aanbieden gekeken wordt, blijkt dat vacatures rondom Online Marketing erg in trek zijn in de regio van Eindhoven. Steeds vaker zien wij dat allround marketingfuncties in Eindhoven verdwijnen en er voor ieder deel van online marketing aparte vacatures gecreëerd worden. Hierbij kan gedacht worden aan de volgende functietitels:

  • Contentmarketeer
  • E-mailmarketeer
  • SEO Specialist
  • SEA Specialist
  • Social Media Expert
  • Affiliate Marketeer

Voor deze functies worden de creatievelingen onder ons gezocht. Creatievelingen die passie hebben voor het product, de dienst die hun bedrijf aanbiedt en hierover originele verhalen kunnen blijven schrijven of de meest originele marketingcampagnes bedenken voor bijvoorbeeld social media. Ben jij zo’n creatieveling en benieuwd naar de openstaande marketing vacatures in Eindhoven? Bekijk het aanbod op onze website door op vakgebied Marketing te klikken.